Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Dzisiaj przeprowadziłem wywiad z @czak

Legenda: 

martini

czak

Witam Cię bardzo serdecznie. Czy miałbyś chwilę czasu by odpowiedzieć mi na kilka pytań?

Privjet. Jasne.

Na początek standardowe pytanko :) Czy mógłbyś się nam opowiedzieć trochę o swojej osobie? Jak masz na imię, skąd pochodzisz, ile masz lat, czym się aktualnie zajmujesz oraz czy masz jakieś swoje hobby?

Jestem Patryk. Skończyłem 25 lat. Pochodzę z miejscowości obok Torunia/Bydgoszczy. Na co dzień pracuję jako grafik oraz zajmuję się produkcją koszulek metodą flex. Grafikę traktuję też jako hobby. :)

Czy robisz coś poza grafiką? Coś trenujesz? Czymś jeszcze się interesujesz?

Aktualnie nie. :)

Ewentualnie gry komputerowe, chociaż od nich powoli odbiegam - najczęściej counter-strike 1.6 i go

Counter-Strike 1.6 i CS:GO. Jak oceniasz swój poziom gry?

W 1.6 Średnio, w GO drewno.

Mówisz, że w CS:GO jesteś drewno, więc jaką rangę tam posiadasz? Czy wolisz grać jednak faceit'y?

Obecnie unranked, bo bardzo długo nie grałem i pewnie po odblokowaniu rangi będzie nisko. Najwyżej z rangą byłem na poziomie supreme więc jakiś tam poziom był. :) Faceit'y grałem rzadko.

Dobrze, przejdźmy może do pytań o naszej Sieci Katujemy.eu. Na początek powiedz Nam jak tutaj do Nas trafiłeś?

Przypadkiem. Po przerwie w cs:go, włączyłem 1.6 i na pierwszym serwerze jakim grałem wykręciłem dosyć ładne staty i dostałem bana z powodem - czitujesz. Najśmieszniejsze było to, że z tamtego forum nie przyszedł mail aktywacyjny, więc spróbowałem założyć z drugiego konta również bezskutecznie, ale w zamian dostałem bana prawdopodobnie za multi konto. :D Więc mówię - pierdziele. Szukamy dalej - katujemy. Wchodzę, miła atmosfera. Sporo ludzi. Spodobało mi się.

Spodobało Ci się u Nas, ale co skłoniło Cię do tego by tutaj zostać?

Atmosfera oraz parę osób z którymi utrzymuje kontakt do dziś.

Atmosfera na Sieci jest głównym czynnikiem, dlaczego ludzie chcę zostać na jakiejkolwiek Sieci :) Powiedz, czy zmieniłbyś coś w obecnym wyglądzie naszego forum? A może coś byś dodał? 

Forum jest całkiem spoko zrobione, podoba mi się kolorystyka bo są to moje "klimaty" w designie. Szkoda, że styl wyciekł bo teraz jest wiele kopii... Raczej nic bym nie zmienił ani nie dodał.

Jak pewnie zauważyłeś administracja postanowiła założyć nowe serwery. Myślisz, że to dobry wybór czy jednak byłoby lepiej rozwijać obecne?

Każdy nowy serwer będzie miał jakiś sens, ale gdybym miał możliwość to szedł bym już raczej w stronę cs:go, gdyż era 1.6 już się chyba kończy moim zdaniem, choć jeszcze wielu graczy spędza tam czas, ale i dużo z nich deklaruje przerzucenie się na cs:go.

Uważasz, że Sieć się jednak rozwija czy masz jakiś swój pogląd na ten temat?

Aktualnie chyba sieć stoi w miejscu zobaczymy co będzie się działo po wprowadzeniu nowych serwerów. :) 

Zobaczymy :) To jeszcze pytanko o naszą forumową ekipę. Co o Nich sądzisz? Dobrze współpracują? Dokładniej chodzi mi o moderatorów oraz adminów. 

Myślę, że dobrze współpracują, tak. Moderatorzy spełniają swoje zadania, (pozdrawiam slota który mi przypomina o linkach czy gdy zapomnę czegoś napisać haha), "Czerwoni" cały czas kombinują jak tu ruszyć ten wózek do przodu. Jest dobrze. :)

Również tak uważam :) W ostatnim czasie dołączył do Nas "nowy" użytkownik Jubanooo, który aktualnie posiada Vice Administratora. Jak uważasz? Pomoże On nam się rozwinąć? 

Widziałem, również pozdrawiam. Niestety nie znam tej osoby i nie wiem, jakie doświadczenie posiada oraz co dokładnie ma wnieść, ale skoro "czerwoni" wybrali go jako VA, to zaufam im i będę życzył powodzenia w rozwijaniu sieci. :)

Pisząc "nowy" chodziło mi o to, że jest to były Administrator naszej Sieci pod nowym nickiem, a mianowicie Astral, ale pewnie Ty go nie pamiętasz, bo zapewne jeszcze Ciebie nie było tutaj. Czy teraz tym bardziej zaufasz "czerwonym"? :)

A no to inna sprawa, teraz zaufam tym bardziej. :D

Z tego co pamiętam to posiadałeś admina na serwerze only DD2. Czy zamierzasz starać się ponownie o tą posadę czy może celujesz wyżej? :D

Tak byłem adminem, fajnie się pracowało, może powrócę, na razie odległy plan gdyż jestem po przerwie i jest kilka innych powodów. :) Celować wyżej..? Jeśli propozycja sama nie spadnie, to raczej nie będę się wbijał przed szereg. :) 

Rozumiem. Czas na ostatnie pytanie związane z Siecią :) Zauważyłem, że robisz różne konkursy na forum. Powiedz, co skłoniło Cię do tego? 

Nie mam co robić z kasą. :D  A tak poważnie, myślałem, że tym przyciągnę uwagę użytkowników, gdyż praktycznie na forum udzielają się prawie te same osoby (nie licząc zbanowanych) no i lubię sprawiać ludziom przyjemność. Bez podtekstów. :D

Jest to jakaś forma zachęcenia :) Dobrze, teraz kilka pytań na temat Counter-Strike'a. Jak zaczęła się twoja przygoda z tą grą oraz jak długo już w nią grasz? 

Zaczynałem w wieku... 9-10 lat od kawiarenek internetowych gdzie zaciągnęli mnie koledzy na wagary i pierwszym kanterem był 1.5 do dziś pamiętam pierwszą mapę de_dust2 (albo grałem ją tak często, że już sam nie pamiętam... :D) Później moja kariera w tej grze toczyła się różnie, od zwykłych forumowych klanów po ligi typu esl, allplay. W tamtym czasie miałem okazję jechać na "LAN'a" na PGA niestety nie wyszło. najdłuższą przerwę miałem chyba roczną. Więc teoretycznie gram 12-13 lat w tym ostatnie 4 lata grywałem na przemian z cs:go.

No to całkiem długo już grasz :) Masz zamiar pojechać jeszcze na "Lan'a"? 

Raczej nie widzę się już w e-sporcie. Ewentualnie jako osoba towarzysząca. :D

hehe E-sport jest to ciekawy temat do dyskusji. Co sądzisz na ten temat? Dobrze, że się rozwija czy może masz inne zdanie?

Jest ciekawy ale i trudny. Sam nie wierzę, że użyłem tego słowa, ponieważ po za rywalizacją nie ma w sobie nic ze sportu. Czy to dobrze, że się rozwija? Hmm.. Mam swoje zdanie, ale nie chcę wyjść na hipokrytę przez czas jaki sam spędzałem na graniu. :)

Śledzisz scenę E-sportową? Masz swoją ulubioną drużynę w CS:GO? :)

Aktualnie już nie śledzę, ale wiadomo Polska górą! (VP) :)

Wiadomo. To już ostatnie pytanie na ten temat. Czy obstawiasz mecze w CS:GO? Jeśli tak, to wygrałeś coś ciekawego?

Obstawiałem. Nigdy nie wygrałem nic specjalnego. Ale z ciekawostek, po przerwie w cs:go w pierwszej skrzynce którą otworzyłem była kosa (motylkowy | szkarłatna sieć). :D

To miałeś szczęście :) Sprzedałeś czy może masz ją nadal?

Sprzedana. W zamian kupiłem parę tańszych skinów które przegrałem i GTA V, w które już nie gram przez ogrom aktualizacji, cziterów i spieprzony tryb gry.

Hazard :D Dobrze, przejdźmy teraz do kilku szybkich pytań. Co najchętniej robisz w życiu?

Jem :D 

hahaha :D Obżarciuszek :) Twoje ulubiona potrawa?

Nie mam ulubionej konsumuje wszystko, chociaż najczęściej spaghetti wcinam bo robi się je najszybciej. :D

Masz jakiś swój styl ubierania się?

Raczej na luźno, baggy

Masz swój własny samochód? Jeśli tak to jaki? Oraz jaki chciałbyś mieć?

Mam. Audi a4, chciałbym w przyszłości mieć Audi S5 i być może spełni się to w przyszłym roku. :)

Życzę Ci powodzenia :) A tymczasem powiedz nam jeszcze skąd się wziął twój nick czak?

Dzięki, prawdopodobnie od końcówki mojego nazwiska oraz reklamy "Chupa Chups".

hehe, dobrze na tym skończylibyśmy nasz wywiad. Bardzo Ci dziękuję za poświęcenie mi czasu oraz odpowiedzi na pytania. Chciałbyś jeszcze na koniec kogoś pozdrowić? 

Dzięki bardzo, było miło. ^^ Chciałbym pozdrowić całą sieć katujemy.eu oraz pana redaktora, a specjalne pozdrowienia dla "czerwonych", żeby pchali ten wózek coraz lżej i coraz bardziej do przodu. Pis joł.

• Lubię to! 8
  • Donator
Opublikowano

Świetny wywiad, ciekawe pytania i nie jest nudny, można się czegoś dowiedzieć. Sumując - świetna robota, oby takich więcej. 

Plusika dostaniesz ode mnie jutro, ponieważ niestety wyczerpałam swój limit na dziś. :D

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wywiad na wielki +

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.