RecCak Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Nick:RecCakImię:KacperWiek:17Staż na serwerze:Jest w trakcie budowy , ale 5 godzin 100 % będzie :)Doświadczenie:Całkiem spore , gdyż na modach Jail grałem bardzo dużo.Znajomość AMX [0/8]:6Czy byłeś / byłaś już adminem?:Byłem na takiego typu modach , i jestem na serwerze 801 lvl.Dlaczego Ty?:Jestem osobą odpowiedzialną , lubiący się bawić . Myślę że początkowy admin na serwerze się przyda. Na Jailach grałem bardzo długo i myślę że się przydam.Posiadasz mikrofon?:TakKontakt:GG , Steam , Forum , SerwerSTEAM: MamAkceptujesz regulamin admina?:Akceptuje.Akceptujesz regulamin serwera?:Akceptuje. - Mikrofon - Minimum 15 lat. Mam 17. - Posiadanie platformy STEAM. Posiadam.- Minimum 5 godzin przegranych na serwerze. Serwera jeszcze nie ma . :)- Znajomość regulaminu serwera oraz forum. Znam.- Wyróżnianie się kulturą osobistą. Nie wiem jak inni na mnie patrzą.- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość AMXX . Posiadam.- Dawanie przykładu innym graczom. Będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 16, 2014 Donor Share Posted December 16, 2014 Serwer jest w trakcie tworzenia. Nie spiesz się tak bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 16, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 16, 2014 Poczekaj jeszcze z tym podaniem. Nawet jeszcze nie wiadomo kiedy serwer rusza i jaki będzie ... Dudnes też pośpieszył się trochę z tymi działami. Będzie serwer - złóż podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts