Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie Gadzety z logo KATUJEMY.EU wybieramy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Siemka, robie research odnosnie gadzetow z logo KATUJEMY.EU. Mozliwy by byl nadruk koszulek, kubkow, smyczy itp tylko musi byc odpowiednia ilosc chetnych i moje pytanie - kto bylby chetny i co wy na to? Im wiecej osob tym moze taniej wyjsc. Na razie nie chodzi o zamowienia. :)

Oczywiscie po wyrazeniu zgody przez administracje.

Pozdrawiam.

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś opracowałem projekt koszulek, kubków i smyczy jeszcze bodajże w pierwszym roku sieci. Automatyczny zakup dodałem do sklepu i zbytnio nie było wtedy chętnych.  ^_^

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Teoretycznie sam projekt można zrobić, dodać jakiś temat na stałe z gadżetami i po prostu chętni pisaliby na pw

• Legenda
Opublikowano

Tez nie glupie, pomyslec mozna, ale to wtedy trzeba byloby sie zaopatrzec w przedmioty i moze byc problem potem ze sprzedaza tego. Ale pomyslimy jak juz wroce do domciu. :D

Opublikowano

Zamawiajcie tylko wtedy jeżeli ktoś będzie chciał kupić bo na takie rzeczy nie będzie dużo chętnych jeżeli to tylko serwery CS.

I naklejki pewnie były by dobre.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Zamawiajcie tylko wtedy jeżeli ktoś będzie chciał kupić bo na takie rzeczy nie będzie dużo chętnych jeżeli to tylko serwery CS.

I naklejki pewnie były by dobre.

Dlatego to tylko research, chce sprawdzic czy uzytkownicy nasi kochani cokolwiek by chcieli, uscislic zebrane wiadomosci i wtedy ewentualnie albo zebrac zamowienie albo faktcyznie zrobic jakis sklep - na razie jest rozbierznosc :)

• Legenda
Opublikowano

@Ola, jesli mi moj szef pozwoli wrocic potym co odwalilem.. To mielismy jedne z lepszych nadrukow kubkow w polsce. No i do tego sa rozne metody i nie latwo sie zmywaja (malo zwrotow bylo czesciej przez blad albo widzimisie). Bransoletki faktycznie najlepiej grawer chociaz drukowane tez mielismy calkiem niezle.

@Juba u nas koszulki czarna - wachala sie cos kolo 45 biala 40 juz z nadrukiem (cyfra/flex). Czy duzo? Zalezy od portfela. Kubki tu jest rozbieznosc i mozna robic nawet pojedyncze sztuki, opaski najtaniej by wyszlo kupic np 100 szt. Koszt nie pamietam. :)

• Właściciel
Opublikowano

Z tego co pamiętam między innymi koszulki było można generować na cupsell i odrazu wystawiać swój prywatny sklep. Jakość ponoć dobra, nie wiem jak wygląda z resztą gadżetów.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Cupsell dobra opcja. Ponoc jakosc nadrukow na cupsell jest w miare dobra (dlugo sie nie spieraja). Gorzej z jakoscia koszulek i innej odziezy (ale tu tez zdania sa podzielone). Na innych gadzetach tez nie mam informacji.

Opublikowano

Jestem oczywiście ZA, tylko najlepiej będzie jak się przeprowadzi ankietę który gadżet miałby największe wzięcie, Bo bez sensu jest wydawanie pieniędzy na parę rzeczy które będą zalegać. A taka koszulka, czy kubek fajna rzecz na pamiątkę i przy robieniu porannej kawy przed pracą za parę lat sobie wspominasz wszystkie chwilę spędzone na Katach/rozmowach/grze/sporach/ludziach. :) 

• Legenda
Opublikowano

No to mysle ze temat wyczerpany, proponuje faktycznie zrobic ankiete, jakie gadzety by uzytkownicy chcieli, a potem dzialac (oferuje pomoc przy grafice) :)

Mozna chyba zamknac i nie wiem czy czerwoni/modzi czy ktos niech stworza ankiete czy w tym temacie czy w innym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.