Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Jutro zostanie zakupiona maszyna pod nowe serwery. W środę stopniowo zaczniemy pracę, wdrażanie projektu do sieci.

Pytania pada do Was jakie chcielibyście ujrzeć nowe serwery w sieci?

Normalnie zrobiłbym ankietę jak zawszę ale sam mam pełno pomysłów na różne mody, wy zapewne tak samo, więc

czekam na wasze komentarze, najlepiej z uzasadnieniem czemu akurat taki mod aby wybór przez nas był łatwiejszy  ^_^

Oczywiście w plan wchodzą serwery CS 1.6 jak i zarówno CS:GO

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

1.6 

Proponowałbym CS:GO MOD, był już u nas na sieci i był bardzo grywalny :) 

CS:GO

- Arenki

- Serwer only mirage, ostatnio grałem mm'a z typkami i gadaliśmy właśnie o serwerach i mówili, że brakuje takiego serwera Only mirage. Nigdzie go nie mogli znaleźć, a by pograli. Zawsze mógłbym podrzucić im IP.

- Only AWP, No scope, auto Bh

- 5 vs 5 

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Proponuje serwer bf2. Jest lubiany przez ludzi i dużo osób na takim gra. Gdy taki serwer powstanie, będe mógł zwerbować graczy z mojej starej BF2. Ponadto doskonale znam moda mogę pomóc przy wgrywaniu pluginów i konfiguracji serwera.  ;)

Fajną opcją jest też pintball mod lub zombie plague :D

Opublikowano

Cs 1.6

FunGames (czy coś takiego) chodzi mi o gry typu piłka nożna, i takie inne (mało jest takich serwerów w polsce) a taki dobry serwer jest naprawdę grywalny. Jedna z osób wcześniej zrobiła serwer w reklamę trochę dał i dużo ludzi grało na tym serwerze. [Potrzeba z 3 adminów którzy w różnych godzinach będą wbijać :D ]

JB - taki najlepszy, stary bez 100000000000000 dodatków

• Właściciel
Opublikowano

Aktualne serwery które powstaną w sieci;

1.6:

FFA - Opiekun Jubanooo

COD 301 - Opiekun Jubanooo

BF2 - Opiekun Olikdel

TEAM PLAY (ONLY STEAM) - Rekrutacja będzie OTWARTA

CS:GO:

ARENA 1vs1 - Rekrutacja będzie OTWARTA

ONLY AWP - Rekrutacja będzie OTWARTA

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.