Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Jestem Lizcon i mam na imię Kamil, mam 16 lat i lubię grać w gry komputerowe oraz tworzyć grafikę. W Counter Strike 1.6 gram już 9 lat a grafiką zajmuję się od 3 lat i w nowym roku szkolnym wybieram się do szkoły graficznej. Posiadam również takie gry jak Counter Strike: Global Offensive, Garry's Mod, Star Wars Republic Commando (czy jakos tak), League of Legends, Paragon oraz wiele innych. Grafikę tworzę w programie Adobe Photoshop CS5. Mieszkam w mieście Bruksela (w Belgii). Mieszkam tu od 2 lat. W Polsce mieszkam w Mońkach i nie, nie znam Szwagrów osobiście ale znam córkę Szwagra ;). Lubię tańczyć Breakdance oraz byłem w szkole muzycznej  w której zrobiłem 6 lat w ciągu 4, grałem na fortepianie. Byłem jednym z pierwszych absolwentów. Lubię zwierzęta i dobrą lezanie <3 Nie lubię czytać chociaż lubię pisać (dziwne wiem :D ). No i to tyle ode mnie ;)

Jeżeli macie jakieś pytania walcie śmiało ;)

• Właściciel
Opublikowano

Hi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.