Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam, pytanie jest proste, chcielibyście na serwerze skiny / kosy?

Czekam na wasze opinie, komentarze :)

Temat uważam za dyskusyjny więc śmiało gawędzić ;)

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Moim zdaniem jest to dobry pomysł, a jeżeli komuś się nie spodobają zawsze można je wyłączyć komendą ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pomysł spoko ;) Każdy ma inne zdanie , ale Gierka wygląda lepiej wkońcu atut CsGo , mimo że skiny nie grają. Większość ludzi nie ma skinów i chciało by z nimi pograć i to by przyciągnęło ludzi ;)

Jestem za tylko , że pod komendę

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja jestem zdecydowanie na tak. Zwykli gracze których nie stać na skiny a chcieliby sobie pograć na nowych skorkach to serwer jest dla nich stworzony, ponadto przyciąga to graczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Duże nie. Gracze będą stać na respie i wybierać skiny. Dodatkowo przyciągnie to całą mase dzieci ~11 letnich, bo zobaczą w nazwie serwera !skiny, !ws. Tym tylko utrudni się prace adminom.

• Właściciel
Opublikowano

Większość widzę, że jest na nie więc serwer pozostawimy bez zmian. Może to i nawet lepsza opcja skoro od początku nie było na nim skinów a pomimo to i tak ma mnóstwo stałych graczy.  ;)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: `rozpatrzone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.