Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
Opublikowano

#8 Tomi88 STEAM_0:0:1781256578  89.66.156.58  Nonsteam

Twój nick: Szybki Ninja

Nick podejrzanego: Tomi88

Rodzaj cheata: aimik

Data/Mapa: 02.08.2017

Serwer (mod): DD2

IP/SteamID podejrzanego(SCREEN): http://screenshot.sh/mFb8vyfM7YmiQ 

Dowody: http://d1.hltv.org.pl/srv40803/HLTV-1702082115-de_dust2.dem.zip

1:10- Ładna głowa, fajnie celownik za nią poleciał. B+.

4:33- Tak jakby w panice pod koniec tej strzelaniny włączył no recoila. B+/-.

9:30- Dobrze ten celownik skakał. Szkoda, że demko zlagowane bo w grze to lepiej wyglądało. B+.

15:09- Celownik fajnie trzyma się tego modelu, jak na super glue. B+.

19:03- Niby normal, a jednak ten celownik nadal jakoś przyklejony do modelu. B+/-.

19:57- Ten przeskok celownika na kogo innego. XD B+.

To tyle na te demko.

Ciągłe ON/OFFY u niego widać jak na dłoni.

Grał kiedyś na serwerze, ale jak typowy średniak. Teraz też chciał pozostawiać pozory średniaka (staty), ale jednak się odpala imo.

A no i ten movement na poziomie 0 średnio klei się z jego grą. 

Pozdrawiam milusio kochani. <3

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=98640

• Lubię to! 2
Opublikowano
1:10-  Normalna akcja, celownikiem powoli przechodzi na model, przeskoku nie ma. 
4:33-  Czysto, No recoil ? To coś takiego że tam gdzie celownik to tam lecą strzały, a nie że on ma celownik na podloge a strzaly lecą w górę. 
9:30-  Czysto, po strzale i bania <3
15:09- Czysto, nie ma aima co mierzy raz w ciało raz w głowe, albo tak albo tak. Strzela full auto a, że nie umie go kontrolować to tak to wygląda.
19:03- Problem mierzyć ? Czysto
19:57- Śmiech na sali, nie wiedział w kogo strzelać, PANIKA GAMING
Poczekamy na resztę lub dogadamy się między sobą i damy znać.

EDIT:

Tak wyglądają przeskoki na Aimie: (z perspektywy 1 osoby)

Tak wygląda No Recoil:  (z perspektywy 1 osoby, jak się na kogoś patrzy drży ekran, polecam wejść na coda i popatrzeć na kogoś z Eliminatorem Odrzutu)

Nie rozpisujcie czegoś na siłę. Tomiego kojarzę z serwera i też nie jednokrotnie na niego patrzyłem, po prostu ma takie wachania :).
  • Bywalec
Opublikowano

Wyczulony, rozumiem że stwierdzasz wszystko po wklepaniu w Google ekstremalnych przypadków aima i porównywaniu ich do całkiem dobrze skonfigurowanego?

Nie wiem kto Ci dał ubt, ale wygląda to na dość błędną decyzję.

Opublikowano

Wyczulony, rozumiem że stwierdzasz wszystko po wklepaniu w Google ekstremalnych przypadków aima i porównywaniu ich do całkiem dobrze skonfigurowanego?

Nie wiem kto Ci dał ubt, ale wygląda to na dość błędną decyzję.

Pewnie wszystkie akcje sprawdzałem z google, nie oglądałem tego sam po za tym tutaj nic nie ma, po co się spinacie ? jest nas 3 + czerwoni w najgorszym wypadku to dajcie wypowiedzieć się każdemu ;)

Edit: 

Z tym google to żart bo już krytykujecie

Opublikowano

A czyli gram z Aimem ?  Ogólnie to miałem juz z 7 banów na tym serwerze , po czym wrzucałem screeny i był UB . Serio nie gram na haxach. No ale wiem ze to nic nie znaczy . 

Edit.  

nie mniej jednak miło słyszeć ze sie gra na haxach . Ktoś docenia moją gre hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.