drizzer Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Twój nick:K0Xuuu` Nick admina banującego:Prawdopodobnie benusData/Mapa:15:12:2014IP/SteamID:STEAM_0:1:31719158Serwer (mod):DD2 onlyOpis sytuacji: Nic nie robie i ban.Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Reason: 'Twpja historia steama mowi wszystko :)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:31719158' [AMXBans] Your IP: '91.218.201.32' [AMXBans] =============================================== Co do bana, moja historia steam nie ma tu nic do rzeczy panie benuss, sprawdzaliście mnie 5 krotnie robiać SS i demko i co ? gUNwo. To że mam bana na stronach, to już ma świadczyć o tym że gram na na czymś, już nie mówiąc o tym że mam 9 lat stażu i tyle bym grał na tym przysłowiowym "wh" ? Tu wystarczy zdrowy rozsądek by wiedzieć że nic nie mam. Te strone z banami, prowadzi człowiek a jak wiadomo człowiek sie myli ;) Pozdro dla ekipy serwera, bo naprawde fajnie sie grało ale to najwidoczniej jest mój ostatni dzień niestety na serwie. Strzałeczka. ps: benuss Ty głupi chuju :D Słaby jesteś :D Konkurs na top 1 serwa i tak wygra PigwiN :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 15, 2014 Donor Share Posted December 15, 2014 Po pierwsze chłopaczku nie ja nakładałem bana, po drugie nie startuje w ani jednym konkursie. Po trzecie strony typu ac/bl prowadzą osoby, które mają pojęcie o tej grze ale jak widać nie masz o tym pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Od Astrala dostałeś bana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts