Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
Opublikowano

Siemka! :)

Jestem Mateusz, mam 16 lat, chodzę do pierwszej klasy technikum na kierunku organizacji reklamy.

Na serwerach gram pod wieloma nickami, ponieważ ciągle je zmieniam. Aktualnie moim nickiem jest 'Szybki Ninja'.

Interesuje się sportem- głównie piłką nożną, oraz informatyką.

W wolnym czasie gram w cs'a, fife 12, czy też minecrafta, dodatkowo biegam długodystansowo i jeżdżę na rowerze. 

Na forum trafiłem 18 marca 2015 roku (jako 2053 użytkownik forum), kiedy to dostałem bana na CODzie 301 [*] od IRKA CZARNEGO.

Szybko dostałem ub, ale później na forum mojej aktywności widać nie było, dopiero po pewnym czasie zaczęła mnie denerwować masa cheaterów i przypomniałem sobie o opcji kręcenia demek, 2 kwietnia był pierwszym dniem w którym zacząłem irytować Tomka i Daniela wrzucając po kilka demek z CODa dziennie.

Propo COD'a- zacząłem na nim grać w środkowej części grudnia 2014 roku.

Wreszcie po pewnym czasie zakupiłem steama, udało mi sie dostać na admina COD'a, później ubt i tak się toczyła moja kariera na katach, jak wszyscy dobrze wiedzą nie jestem osobą ogarniętą, oraz dojrzałą. Zbyt szybko podejmuje złe decyzje (głównie dot. odejść) i już nie raz przez to cierpiałem.

Na katach nigdy nie miałem dłuższej przerwy- nawet kiedy byłem na innych sieciach to na katach siedziałem znaczną część czasu, jednak albo bez logowania na forum, lub na właśnie tym koncie. 

Większość pewnie mnie zna, ale wolę się przedstawić dla tych którzy nie znają.

Moje poprzednie konto zostało usunięte na moją własną prośbę (tak- to kolejna z tych moich magicznych decyzji, których nie powinienem podejmować).

Oczywiście nie zawarłem w tym przywitaniu nic ciekawego, tylko moją historie życia na katach, no ale cóż.

Witam ponownie, chociaż się nie żegnałem! :D

• Właściciel
Opublikowano

:bry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.