Skocz do zawartości
System skinów na serwerach CS2 znów działa! 🎁 7 dni VIP-a w ramach rekompensaty - sprawdź szczegóły! ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam, po długiej przerwie wracam do gry  :P Postanowiłem na nowo się przywitać dla nowych osób, bądź starych które o mnie zapomniały  :D

Mam na imię Piotr, lat 20 zaraz 21 (wiem powoli stara dupa ze mnie się robi  ^_^ ). Aktualnie mieszkam w Niemczech, Nordrhein-Westfalen, Hamm. Pracuje w logistyce, zainteresowania? grafika komputerowa, piłka nożna oraz uwielbiam black jacka  :wub: .  Pochodzę ze Słupska, województwo pomorskie.

Nie było mnie praktycznie od czerwca, od czasu do czasu pojawiałem się na gg aby popisać, popytać co się dzieje. Głównie nie było mnie z powodu internetu z którym walczę w sumie od września. Z początku nadziałem się na badziewnego dostawcę, który ciągle wmawiał mi, że monter był ale zaś nie zastał nikogo w domu i tak w kółko aż do 4 wizyt, 4 miesięcy. W końcu zmieniłem dostawcę na vodafona w grudniu, tydzień temu monter puścił internet także teraz tylko czekam aż dojdzie paczka z ruterem i wzmacniaczem a powinna być w tym tygodniu, max następny. Także teraz będę jako tako dostępny bo korzystam z internetu na kartę (lycamobile transfer 3,5gb wiem porażka), ale jak już podepnę stałe łączę to nie dam wam spokoju.

Dodatkowo ze sobą ściągnąłem starego wyjadacza, jedna z pierwszych osób Katujemy.eu, niebawem się z wami przywita, to tyle ciao  B)

Opublikowano

Witaj znów Dudi stęskniliśmy się niech ten internecik ci tam ruszą żebyś był przy nas częściej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.