Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam, po długiej przerwie wracam do gry  :P Postanowiłem na nowo się przywitać dla nowych osób, bądź starych które o mnie zapomniały  :D

Mam na imię Piotr, lat 20 zaraz 21 (wiem powoli stara dupa ze mnie się robi  ^_^ ). Aktualnie mieszkam w Niemczech, Nordrhein-Westfalen, Hamm. Pracuje w logistyce, zainteresowania? grafika komputerowa, piłka nożna oraz uwielbiam black jacka  :wub: .  Pochodzę ze Słupska, województwo pomorskie.

Nie było mnie praktycznie od czerwca, od czasu do czasu pojawiałem się na gg aby popisać, popytać co się dzieje. Głównie nie było mnie z powodu internetu z którym walczę w sumie od września. Z początku nadziałem się na badziewnego dostawcę, który ciągle wmawiał mi, że monter był ale zaś nie zastał nikogo w domu i tak w kółko aż do 4 wizyt, 4 miesięcy. W końcu zmieniłem dostawcę na vodafona w grudniu, tydzień temu monter puścił internet także teraz tylko czekam aż dojdzie paczka z ruterem i wzmacniaczem a powinna być w tym tygodniu, max następny. Także teraz będę jako tako dostępny bo korzystam z internetu na kartę (lycamobile transfer 3,5gb wiem porażka), ale jak już podepnę stałe łączę to nie dam wam spokoju.

Dodatkowo ze sobą ściągnąłem starego wyjadacza, jedna z pierwszych osób Katujemy.eu, niebawem się z wami przywita, to tyle ciao  B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.