Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Tilman

SkyLife - Najlepszy Polski Serwer RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: RPG

Hosting: serverproject.pl

GameTracker: Tej gry nie ma w GT

Staż Serwera: prawie miesiąc

Coś o sobie: Jestem Adrian mam 14 lat i pół :D. Gram w MTA od 12 roku życia, piszę własne skrypty na serwer i o niego dbam.. Chciałbym waszą sieć zachęcić do rozszerzania się również na inne gry, nie tylko na CS'a :D

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Sieć stoi od długiego czasu, chciałbym pokazać waszym graczom że są też inne gry zajebiste. :) Nie tylko CS

Kontakt: Forum, GG-61719176

Admini serwera s/ns?: Obecnie tylko ja, Dokańczam wszystko co na nim się znajduje :) Beta Testy :D

PS - Gra to Multi Theft Auto :)

Pierwszy lepszy filmik z tej gry - 

Dodam że serwer jest na 2 miesiące jeszcze opłacony.. Myślę że będzie dużo osób grać: )

Opublikowano

Postaram się za chwilę to zamieścić nie gwarantuje czegoś wielkiego iż trwają testy i wgl.. Jednak to na tej sieci unikat

• Właściciel
Opublikowano

Pomysł nie jest zły, nie musimy koniecznie brnąć w counter strika, zrobienie sieci multiplayer wchodzi w grę lecz ten serwer mnie nie przekonuje aktywnością graczy 0/35.

Jakieś plany, pomysły na rozwój serwera? po za tym jaki mod bo z tego co orientuje się trochę ich jest, Role Play etc.

• Właściciel
Opublikowano

Ban za double konta na forum.

Podanie odrzucone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.