Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: @HOW?!

Imię: Dawid.

Staż na Forum: 11 sty. 2017r. B)

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na Forum: Od poniedziałku do piątku około 5h. W soboty i niedziele 6-7h.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9/10, nikt nie jest idealny.

Dlaczego ty?: Posiadałem tą rangę nie raz. Byłem wiele razy Moderatorem, Globalnym Moderatorem, Technikiem Forum, HeadAdminem/JuniorAdminem oraz Właścicielem Sieci. Znam się na tym i wiem co i jak. Chciałbym pomóc użytkownikom ponieważ zwolniło się miejsce. Spełniam wszystkie wymagania oprócz trzeciego. Chciałbym dodać - jeśli dostanę tą Rangę to nie zaniedbam innych Rang! :)

Znajomość IPB [0/10]: 8,5/10, nikt nie jest idealny.

Zapoznałeś się z Regulaminami?: Oczywiście. :ph34r:

Zapoznałeś się z wymaganiami?: Oczywiście. :ph34r:

Opublikowano

Jestem niestety na nie podanie jest fajnie napisane ale jak dla mnie to za szybko jestes tutaj niecałe 2 tyg ...
Widać twoje starania ale to tylko zeby sie na początku pokazać czy tak bd cały czas ? ..
Niedawno dostałeś rangę redaktor myśle zebys narazie nad tym pomyślał a nie skupiał sie na ilości rang ..
Masz 2 serwery do ogarnięcia trzeba je jeszcze lepiej rozkręcić myśle ze to co masz na głowie wystarczy jak narazie z czasem zobaczymy czy zasługujesz na ta rangę naprawdę ..
Takie jest moje zdanie mozesz sie z nim nie zgadzać ale każdy chce sie pokazać na początku ... Chciałbym zebys jeszcze poczekał z tym i zobaczyć jak bedziesz pracować w następnych tygodniach czy nie zaniedbasz tego.

Moje zdanie nie . Jeszcze za wczesne.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na wielkie tak. Byłem z nim na forum, był Właścicielem. Ogarnia, zna interpunkcję i dużo dużo powodów, żeby dać tak.

- Wiek,

- Ogarnia.

- Można mu zaufać.

- Ortografia.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na nie:

- jesteś  z nami niecale 2 tygodnie, trochę za mało

+wiek

+doświadczenie

Te 2 tygodnie to trochę za szybko na moderatora, posiedź dłużej i potem złóż podanie :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zbyt dużo głosów negatywnych. 

Podanie odrzucone.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.