M4#Spidek Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Imię: KamilWiek: 22Staż na forum: 1 grudnia Ile dziennie możesz poświęcić czasu na serwerze i na forum : dziennie po 6h na serwerze a na forum z 2 godzinkiZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 10Dlaczego ty?: Wydaje mi się, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Długi staż w grze pozwala mi na dokładne rozpatrzenie odwołań oraz tematów z ssami. O to chyba w tym chodzi. Dodatkowo czas jakim dysponuje na pewno się tu nada. Znajomość AXM [0/10]: 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessar Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Ja tu widzę rejestracje dzisiaj, a nie 1 grudnia :) Jestem na nie konto do podań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 15, 2014 Owner Share Posted December 15, 2014 Po pierwsze kłamiesz w podaniu Po drugie podanie na Admina nie wiadomo zresztą jakiego serwera piszesz w dziale "Rekrutacja na Moderatora". //kosz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 15, 2014 Owner Share Posted December 15, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: kosz Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts