Jump to content
Azazel

ofensywny zolw FR4NKLIN - WTF ?!

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Azazel

Nick oskarżonego: ofensywny zolw FR4NKLIN

Dowód: http://www16.zippyshare.com/v/20916980/file.html- Ta gimbarska minka na końcu <_<

Przebieg sytuacji: Nakłaniam graczy do wykonywania celów mapy, to ten baran mnie banuje z podpisem " odpocznij bo przesadzasz" radze poczytać regulamin, cele mapy sie wykonuje a nie kampi i nie podklada bomby czy też zwiedza mape, a w tym przypadku powinieneś chociaż napisać na głownym " CELE MAPY" bądz "pomóc" graczowi, nie umiesz przypominać graczom to zrobiłem to za Ciebie i sam idz spać mośku

"Nakłaniasz" graczy do wykonywania celów słowami: "kładź tą pake idioto"? To jest nakłanianie?

Już wcześniej obrażałeś graczy więc ostrzegałem na y@@ że obowiązuje kultura a Ty nadal obrażałeś więc dostałeś bana i odpoczniesz sobie tą godzinkę.

• Like 1

Skoro nie umiesz nic zrobić to tak napisałem, bo denerwuje mnie jak gracz z paką mape zwiedza, a Ty gówno robisz, nie wiem po co Ci ten admin, ani grać nie umiesz ani adminować no cóż NON STEAM serwer w końcu :D a i NIC nie pisałeś, więc się dziecko już nie kompromituj, odrób lekcje lepiej, gdybyś pisał to bym grzecznie napisał, więc skończ już, a skoro pisałeś coś, to czemu nic z graczem który zwiedza mape z paką NIE ZROBIŁEŚ ? HAHA .

A już widze " Norbert 15 lat " HAHA <_<  Chyba ty już powinieneś iść spać nie ja :D

No i co z tego że mam 15 lat? Przynajmniej potrafię zachować kulturę. Niestety na HLTV nie widać czatu drużynowego, lecz jestem w 100% przekonany że bana dostałeś słusznego. Obrażałeś ciągle graczy(od idiotów, czasem nawet od kurw się trafiło) i pomimo moich upomnień (Na serwerze obowiązuje kultura na y@@ kolorem pomarańczowym) nadal to robiłeś.

• Like 2

Pare razy upomniałem( powinieneś ty to zrobić), bo zwiedzali mape z paczką i tracili moj czas, a wiadomo czas to pieniądz, oprócz zachowania kultury trzeba też WYKONYWAĆ CELE MAPY, mnie mogleś ostrzeć(ty tak twierdzisz, co mnie śmieszy), ale gracza który robi co chce NIE, żalosny jesteś 15-sto latku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.