Azazel Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nick oskarżyciela: Azazel Nick oskarżonego: ofensywny zolw FR4NKLIN Dowód: http://www16.zippyshare.com/v/20916980/file.html- Ta gimbarska minka na końcu <_< Przebieg sytuacji: Nakłaniam graczy do wykonywania celów mapy, to ten baran mnie banuje z podpisem " odpocznij bo przesadzasz" radze poczytać regulamin, cele mapy sie wykonuje a nie kampi i nie podklada bomby czy też zwiedza mape, a w tym przypadku powinieneś chociaż napisać na głownym " CELE MAPY" bądz "pomóc" graczowi, nie umiesz przypominać graczom to zrobiłem to za Ciebie i sam idz spać mośku Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 "Nakłaniasz" graczy do wykonywania celów słowami: "kładź tą pake idioto"? To jest nakłanianie? Już wcześniej obrażałeś graczy więc ostrzegałem na y@@ że obowiązuje kultura a Ty nadal obrażałeś więc dostałeś bana i odpoczniesz sobie tą godzinkę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazel Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Skoro nie umiesz nic zrobić to tak napisałem, bo denerwuje mnie jak gracz z paką mape zwiedza, a Ty gówno robisz, nie wiem po co Ci ten admin, ani grać nie umiesz ani adminować no cóż NON STEAM serwer w końcu :D a i NIC nie pisałeś, więc się dziecko już nie kompromituj, odrób lekcje lepiej, gdybyś pisał to bym grzecznie napisał, więc skończ już, a skoro pisałeś coś, to czemu nic z graczem który zwiedza mape z paką NIE ZROBIŁEŚ ? HAHA . A już widze " Norbert 15 lat " HAHA <_< Chyba ty już powinieneś iść spać nie ja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 No i co z tego że mam 15 lat? Przynajmniej potrafię zachować kulturę. Niestety na HLTV nie widać czatu drużynowego, lecz jestem w 100% przekonany że bana dostałeś słusznego. Obrażałeś ciągle graczy(od idiotów, czasem nawet od kurw się trafiło) i pomimo moich upomnień (Na serwerze obowiązuje kultura na y@@ kolorem pomarańczowym) nadal to robiłeś. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazel Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Pare razy upomniałem( powinieneś ty to zrobić), bo zwiedzali mape z paczką i tracili moj czas, a wiadomo czas to pieniądz, oprócz zachowania kultury trzeba też WYKONYWAĆ CELE MAPY, mnie mogleś ostrzeć(ty tak twierdzisz, co mnie śmieszy), ale gracza który robi co chce NIE, żalosny jesteś 15-sto latku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts