Kaboom Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Witam spodobał mi sie wasz cod i nagle mi sie smutno zrobilo po tym co zobaczylem... Tak dostalem bana nie wiem dlaczego i za co :c Twój nick: KaBo0m!>.< Nick admina banującego: nie mam pojecia nie zauwazylemData/Mapa: de_inferno 14.12.2014r. 21:10 cos takiegoIP/SteamID: STEAM_0:0:52991815 / IP 83.23.111.220Serwer (mod):cod mod 801Opis sytuacji:Gram sobie jak zawsze... Niektórzy gracze maja ze mną problem, ponieważ często jestem a tabeli jaki 1-5 cos takiego i mnie oskarzaja. Nie żebym się chwalił czy coś ale no po prostu szkoda mi gadać... W dodatku mam steama , jak mógłbym miec cheaty? Przeciez moge dostac bana na steam a kosztuje chyba 50zl wiec po co? Zaprzyjaznilem sie z paroma osobami i na co niby mi cheaty? Prosze o rozpatrzenie tego bana i nw jak ja mam zrobic te screeny...Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: '5 Screenow na Katujemy.e [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:52991815' [AMXBans] Twoje IP: '83.23.111.220' [AMXBans] =============================================== SCREENY.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Masz wstawić 5 ss'ów spakowanych w paczkę rar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaboom Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Masz wstawić 5 ss'ów spakowanych w paczkę rar. Skad mam wziasc te ssy 1 raz skladam prosbe o ub za cheaty wiec nie ogarniam Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Masz je w folderze cstrike lub cstrike_polish. Ich nazwa to nazwa_mapy + numer np. de_dust20001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaboom Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Dalem sobie rady screeny sa w temacie ;) prosze o ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 To wpisz w wyszukiwarke windwos de_inferno i tam powinny Ci wyskoczyć ss'y tej mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Czysto, ub Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts