Kaśka Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 W czwartek 11.12.14. Polska reprezentacja kobiet w piłce ręcznej awansowała do 2 rundy ME, wiecie pokonały Rosje, ale sobotni mecz przegrały z Danią 19 do 28. Jutro grają z Norwegią i mam nadzieje, że to wygrają.. zresztą tak samo jak 3 kolejkę z Rumunią. Jak myślicie mają szanse stanąć na podium ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessar Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 w tv mówili że nie ma szans :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 w tv mówili że nie ma szans :D No wiesz, tak samo było w siatkówce mężczyzn, gdy przegrali mecz z USA. Była mowa tylko o 3/2 miejscu.. a tu bang :D nikt się nie spodziewał a zostali mistrzami świata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Odkąd zacząłem robić ponad godziny w pracy zapomniałem co to telewizja ;p Oczywiście, życzę im jak najlepiej i myślę, że wygrają 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArK_PatoGamer Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 pewnie ze ta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 No dokładnie... już w meczu z Rumunią mógł od razu zdjąć Prudzienice a nie dał jeszcze ją na sam początek z czego 5 bramek wpuściła... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Sportowo widzę :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Proszę o zamknięcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted February 1, 2015 User Share Posted February 1, 2015 oj havancia nie placz ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat został Zarchiwizowany ! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts