akro023 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nick:Akrobata Imię:Jacek Wiek:17 Staż na serwerze: gram w godzinach popołudniowych i wieczornych, w weekendy najwięcej :) Doświadczenie: w cs grałem 4 lata, po rocznej przerwie wróciłem Znajomość AMX [0/8]:4 Czy byłeś / byłaś już adminem?: 2 razy Dlaczego Ty?: Chciałbym pomoc serwerowi, zadbać o porządek, kulturę, praktycznie zawsze jak jestem na serwerze znajdzie sie jakiś cheater, pod nieobecnością admina Kontakt: gg 11142593 STEAM: akro023 Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Jako że podanie już składałem nie bede drugi raz sie rozpisywał Miałem poprawić aktywność, a na pewno poprawiłem wiec napisałem ponownie :P Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na TAK + Aktywność bardzo poprawiłeś + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na tak + aktywność poprawiona + steam +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 15, 2014 Owner Share Posted December 15, 2014 Podanie przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts