Jump to content
N0tHinG

BAN VAC CO SIE DZIEJE ?

Recommended Posts

Siemanko.. Dzisiaj kiedy chcialem wejść na steam po zalogowaniu się patrze, wyskoczyło mi okno i pisze że moje konto zostało zablokowane za oszustwa i takie WTF? Patrz na banid rzeczywiście mam bana na VAC, ale za co ja sie pytam ? Na AntiCheacie mnie nie ma rozpisanego więc skąd ten ban ? Podpowie ktoś jak go zdjać? Gdzie napisać odwołanie itd? Po 4 latach zbanowali mi steama... no nieźle.. 

Prawdopodobnie używałeś nielegalnego, wykrywalnego przez VAC oprogramowania. (Wh lub cos w tym stylu)

Takiego bana raczej nie da się zdjąć lecz zawsze można spróbować odwołać się u supportu steama i mieć nadzieję że to zwykła pomyłka :)

Ban na VAC nie ma nic wspólnego z AntiCheatem ani BlackListem itd. Jest to ban którego sie otrzymuje za używanie programów wykrywalnych przez VAC na serwerach zabezpieczonych przez VAC. Tak jak wspomniałem spróbuj się odwołać u supportu steamu, powodzenia :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.