Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.. Dzisiaj kiedy chcialem wejść na steam po zalogowaniu się patrze, wyskoczyło mi okno i pisze że moje konto zostało zablokowane za oszustwa i takie WTF? Patrz na banid rzeczywiście mam bana na VAC, ale za co ja sie pytam ? Na AntiCheacie mnie nie ma rozpisanego więc skąd ten ban ? Podpowie ktoś jak go zdjać? Gdzie napisać odwołanie itd? Po 4 latach zbanowali mi steama... no nieźle.. 

Opublikowano

Prawdopodobnie używałeś nielegalnego, wykrywalnego przez VAC oprogramowania. (Wh lub cos w tym stylu)

Takiego bana raczej nie da się zdjąć lecz zawsze można spróbować odwołać się u supportu steama i mieć nadzieję że to zwykła pomyłka :)

Opublikowano

Nie używałem i to jest pewne, ale możesz mi nie wierzyć. 

Zawsze kiedy byłem rozpisywany na AntiCheacie(3 razy) byłem czysty i teraz nagle ban, a na AC nie ma mnie rozpisanego ani nic.. Więc jest cos nie tak.. 

Opublikowano

Ban na VAC nie ma nic wspólnego z AntiCheatem ani BlackListem itd. Jest to ban którego sie otrzymuje za używanie programów wykrywalnych przez VAC na serwerach zabezpieczonych przez VAC. Tak jak wspomniałem spróbuj się odwołać u supportu steamu, powodzenia :)

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Na prośbę autora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.