lukasz4444 Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Witam czy moje pomysły się nadadzą? 1Gracze którzy cheatowali [cheaterzy] powinni być usuwani z ranku bo nabija staty sobie dobre a później trzeba się męczyć żeby ich przebić, choć gracz który się trudzi gra czysto usuwani całkiem tak jak by nie wieszli 2 Reset serwera raz na miesiąc ponieważ jest graczy ,np:3257 graczy a gra około 100-200 wiec przebić się przez tylu graczy jest ciężko i np miałem taka sytuacje nie na serwerze katujemy tylko na innym...jestem 56 i padłem raz drugi trzeci i jestem nagle 2345 wiec :D przydało by się dziękuje za uwagę i poświęcenia czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
el gacek Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wątpię by szło usunąć gracza z rankingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 13, 2014 Owner Share Posted December 13, 2014 Reset rankingu na serwerach robimy mniejwięcej co miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Pomysł nawet okey, ale czy ja wiem czy dany cziter nabije sobie AŻ tak dobre staty że nie będzie można go przebić ??!! Cziter pogra 1 może 2 mapy i potem wychodzi albo dostaje Bana od Admina będącego na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts