Play Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Witam, chciałbym abyście napisali co byście chcieli zobaczyć w nowym pluginie "Gildie" który już wkrótce będzie na serwerze, zostały tylko umiejętności, otóż muszę dodać jakieś umiejętności narazie dodałem "HP", które będzie się ulepszało, ale nie wiem jakie inne byście chcieli, dlatego pisze temat może wy macie jakieś pomysły ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuard Malutki Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 A moze jakies z DMG albo ze SPEEDEM byl by dobry pomysl ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 A moze jakies z DMG albo ze SPEEDEM byl by dobry pomysl ;) no niby dobry pomysł, dodane mam obecnie HP i Dodatkowy EXP za zabicie :D co do speeda to nie chce aby zapierdzielali jak źli ;D Co do DMG to i tak są spore obrażenia jak na taki slow exp 801 więc myślę że to się nie sprawdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessar Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem za super pomysł, mile by było widzane poziom gidli, im większy tym wiecej expa zdobywamy, a w umiejętnościach może co w zwykłych statystykach? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts