Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:ExTazer

Imię:Mikołaj

Staż na serwerze:Gram tyle ile moge i kiedy moge

Doświadczenie:Przygoda zaczęła się od 6 podstawówki ;)

Znajomość AMX [0/8]:5/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?:owszem byłem na niejednym serwerze

Dlaczego Ty?:Jestem osoba która bardzo lubi grać w cs'a lecz nienawidze odpałów a grając ostatnio na serwerze często się z nimi spotykam i chciałbym to ukrócić do pozioimu minimalnego tak samo ludzi którzy "kurwa" używają jako przecinek w każdym zdaniu :). Jestem tez w stanie dorzucać się do utrzymywania serwera. Może i troche wcześnie składam to podanie bo gram dopiero od 3 dni no ale miło się gra serwer też jest fajny więc chciałbym dostać tą szanse ;)

Kontakt:gg:1250047 tel:506294442

STEAM:niestety nie mam ale od razu po świętach kupuje albo jeszcze przed świętami dam rade

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Opublikowano

To do świąt dużo czasu, a jak podanie złoższ później nic się nie stanie. Ja z moim głosem poczekam, muszę cie poznac bo ani razu ciebie na serwie nie widzialem. Zobaczymy co to będzie. Na razie jestem bez zdania.

• Właściciel
Opublikowano

Jak będziesz posiadał steam wtedy możesz złożyć podanie :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.