ExTazer Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Nick:ExTazer Imię:Mikołaj Wiek:18 Staż na serwerze:Gram tyle ile moge i kiedy moge Doświadczenie:Przygoda zaczęła się od 6 podstawówki ;) Znajomość AMX [0/8]:5/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:owszem byłem na niejednym serwerze Dlaczego Ty?:Jestem osoba która bardzo lubi grać w cs'a lecz nienawidze odpałów a grając ostatnio na serwerze często się z nimi spotykam i chciałbym to ukrócić do pozioimu minimalnego tak samo ludzi którzy "kurwa" używają jako przecinek w każdym zdaniu :). Jestem tez w stanie dorzucać się do utrzymywania serwera. Może i troche wcześnie składam to podanie bo gram dopiero od 3 dni no ale miło się gra serwer też jest fajny więc chciałbym dostać tą szanse ;) Kontakt:gg:1250047 tel:506294442 STEAM:niestety nie mam ale od razu po świętach kupuje albo jeszcze przed świętami dam rade Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Na nie steam to podstawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTazer Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 ale stama bd mieć od razu po świetach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 To do świąt dużo czasu, a jak podanie złoższ później nic się nie stanie. Ja z moim głosem poczekam, muszę cie poznac bo ani razu ciebie na serwie nie widzialem. Zobaczymy co to będzie. Na razie jestem bez zdania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 13, 2014 Owner Share Posted December 13, 2014 Jak będziesz posiadał steam wtedy możesz złożyć podanie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 13, 2014 Owner Share Posted December 13, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts