Krystian0 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Twój nick: Mit der uber setzung Nick admina banującego: PingwinData/Mapa: dd2Serwer (mod): only dd2Opis sytuacji:Wycinek z konsoli: [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'Wallhack demko bedzie w razie potrzeby :)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentny' Dawaj demo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Co najwyżej śmieszy mnie to odwołanie ale poczekajmy na demko z tej mapy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 12, 2014 Donor Share Posted December 12, 2014 Również czekam! Z przyjemnością je rozpatrzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Miłego seansu :) http://www18.zippyshare.com/v/1696461/file.html 13:05- skąd wiedziełeś że przez brame będe przebiegał do trupa13:13- spalone model14:13- spalone14:55- spalone15:02- modelowo15:17- szybki jesteś z tej awp + po modelu16:13- odrazu do trupa strzela zanim wyszedł16:34- model19:42 Ta akcja podkreśla całe demko spalenizno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian0 Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Wszedzie modelowo, wszędzie za szybko a na ssach widać czerwone teletubisie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 13, 2014 Donor Share Posted December 13, 2014 13:05 - Akcja rzeczywiście podejrzana chociaż faktycznie wiele osób tam skraca i mogłeś mieć przeczucie. 13:13 - dziki skan, nie mam pojęcia skąd wiedziałeś gdzie stanie, nawet stopa mu nie wystawała. 14:13 - sam nie wiem co o tym sądzić, po modelu przeleciałeś i to ładnie. 14:55 - to mogło być przeczucie 15:00 - Tutaj akcja jest ewidentnie odjebana, nie było szans abyś wiedział, że tam stoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15:04 - Tutaj norma 15:15 - Naprawdę Twój refleks jest niesamowity, że tak powiem MAGICZNY w który nie uwierzę. 15:17 - Szalone info podpowiada, że osoba skraca? 16:13 - Tutaj kolega z ct chyba go zaskoczył i nie wyszedł tak szybko jakby chciał. 16:34 - Nic nadzwyczajnego 19:42 - Tutaj Pan Mit der uber setzung nie chciał paść i nie wytrzymał, musiał zabić :( Podsumowując, sam mówisz że nie posiadasz steama który na pewno by działał na Twoją korzyść (o ile by był czysty). Twój refleks jest naprawdę niesamowity wręcz niemożliwy!!! Akcja 15:00 pokazuje nam dokładnie, że na 100% w tym momencie coś Ci pomagało :) Przy Twojej odpowiedzi na mój post nie zasłaniaj się ssami bo to tylko Cię pogrąży o ośmieszy. JAK DLA MNIE ON/OFF. Ps. nie wiem czy czekamy na wypowiedzi większej ilości osób, jeśli nie to wydaje mi się, że ban powinien zostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Ban zostaje :) Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts