Kaśka Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Wiecie może jak wyłączyć reklamy w Google Chrome?, to już na prawdę jest wnerwiające jak za każdym razem chcę otworzyć jakąś stronę a wchodzi inna, albo włącza się ponad 5/6 reklam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Ustawienia -> Zjeżdżasz na sam dół i klikasz "Pokaż ustawienia zaawansowane" -> Zjeżdżasz na sam dół wybierasz "Resetowanie ustawień" i potwierdzasz w wyskakującym oknie. Mi pomogło ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 W pewnym sensie pomogło, bo nie przekierowuje mnie na inne strony, ale reklamy tak jak wcześniej dalej się włączają i muszę je wyłączać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Może wgraj sobie adblocka? Ustawienia -> Rozszerzenia -> Pobierz więcej rozszerzeń I odinstaluj też podejrzane programy :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 12, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 12, 2014 Na gogle chrome polecam AdBlock'a. Reklamy od razu się nie otwierają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Na gogle chrome polecam AdBlock'a. Reklamy od razu się nie otwierają. Tylko że adblock blokuje jakąś połowę reklam i bardzo często pozostawia puste okna tam gdzie były bannery z reklamami :> Jedynym i najlepszym sposobem jest: Ustawienia -> Zjeżdżasz na sam dół i klikasz "Pokaż ustawienia zaawansowane" -> Zjeżdżasz na sam dół wybierasz "Resetowanie ustawień" i potwierdzasz w wyskakującym oknie. Oraz usunięcie zbędnych programów z komputera i programów których nie instalowaliśmy, ponieważ teraz bardzo często instalując np. gre pobraną z niezbyt pewnego źródła instaluje nam się również pierdyliard innych programów :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Adblock? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Pobierz AdBlocka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Ja też go polecam, lecz tak jak ktos wyżej napisał - zostawia puste okna, ale nie zawsze.. nie ma tego problemu, gdy chcesz włączyć film, klikasz 'play' i wywala ci kilka kart, reklam, ankiet albo nie wiadomo jeszcze czego - jeden z plusów :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Przestarzały Temat. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts