Krystian0 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Nick oskarżyciela: Mit der uber setzung Nick oskarżonego: Pan Kosow (admin) *IP lub SID oskarżonego: Przebieg sytuacji: Odnośnie moich screenów zrobionych (http://katujemy.eu/index.php?/topic/2042-4-raz-mit-der-uber-setzung/&do=findComment&comment=9275) chciałem złożyć zażalenie na tego ów admina. Z jakiego powodu? A no takiego, iż nie wiem czy się na mnie uwzięliście czy co... ale to naprawdę już jest żenujące. Owszem, zrobienie screenów to przecież forma sprawdzenia gracza czy gra czysto i nie oszukuje, no ale powiedz mi "Panie KOLEGO" czy to nie jest głupotą jeśli wszedłem na serwer, zagrałem dosłownie 2 rundy a Ty mi screeny robisz? Jesteś w tak krótkim czasie ocenić człowieka, który podejrzanie gra wgl nie patrząc na forum? Nie pierwszy raz wrzucam ssy, ale pierwszy raz zdarza się sytuacja, że ''admin'' w dwie rundy (od razu po wejściu moim na serwer) robi screeny... Jak dla mnie to jest trochę dziecinada, bo jak ktoś płacze a Ty praktycznie nie mogłeś ocenić mojej gry w tak krótkim czasie - co oznacza, że nie nadajesz się na to stanowisko. Nie chodzi mi o to żebyś stracił admina czy tam dostał upomnienie (chociaż takowe należałoby Ci się dostać), tylko chcę abyś trochę zmądrzał... Wyobrażasz sobie, że wchodzisz na serwer a ja Tobie w drugiej rundzie robie ssy bo ktoś tam zaczął płakać? Żenada... To tyle na ten temat, dziękuję za uwagę. Dowody: Temat ze screenami, ewentualnie demko z HLTV można obejrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 12, 2014 Donor Share Posted December 12, 2014 Wydaje mi się, że stanowczo przesadzasz. Grasz na platformie non steam, która dodatkowo przysparza nam wątpliwości. Nie mamy jak sprawdzić od kiedy grasz, historii google, która jest wzbogacana przy każdym banie na steamie. Skoro sam twierdzisz, że ssy wrzucasz dosłownie po chwili to nie powinien to być dla Ciebie problem. Pan kosow natomiast wykonuje swoje obowiązki zapewne najlepiej jak potrafi. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wydaje mi się, że stanowczo przesadzasz. Grasz na platformie non steam, która dodatkowo przysparza nam wątpliwości. Nie mamy jak sprawdzić od kiedy grasz, historii google, która jest wzbogacana przy każdym banie na steamie. Skoro sam twierdzisz, że ssy wrzucasz dosłownie po chwili to nie powinien to być dla Ciebie problem. Pan kosow natomiast wykonuje swoje obowiązki zapewne najlepiej jak potrafi. Pozdrawiam Kolego z tego co pamiętam kiedy byłem jeszcze adminem za czasów 1 i 2 serwera to administracja wyraźnie pisała , aby nie nadużywać robienia ss'ów na jednej osobie. Przez to tylko traci się graczy. Jeżeli myśli że jest odpalony to lepiej nagrać mu demko a nie zrobić ss , wkońcu się kolega wnerwi nie wstawi ss"ów i bedzie o jednego gracza mniej Pozdrawiam Pan Janusz Co do samej skargi , proponuje sprawdzic na hltv czy admin był w grze czy na specie bo to może być kolejny argument do skargi Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 13, 2014 Donor Share Posted December 13, 2014 Panie Januszu, polecam sięgnąć po słownik. Nie wszyscy admini są na tyle doświadczenie aby dobrze rozpisać demo. Działa to tylko i wyłącznie na jego korzyść, ponieważ nie chce się ośmieszyć ani zrobić głupoty. Co do samej ilości ssów, to wydaje mi się że nie jest ona aż tak tragiczna. Wrzucał je dopiero 4 razy? Jeśli byśmy naliczyli tego naście to wtedy cała skarga będzie miała solidną podstawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Kolega ma bana także można close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts