HaRnaś Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Nick: MALK|E Imię: Dawid Wiek: 17 :) Staż na serwerze: prwaie co dziennie w godz.. popołudniowych Doświadczenie: 9 lat miiałem przerwę 2 lata Znajomość AMX [0/8]: 6 Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak byłem miałem swoj server cs Dlaczego Ty?: dlatego ze co gram nie widuje adminów i sie dziwić ze w top 15 sa same odpały, chce ogarnąć ten server do porządku Kontakt: 50428123 STEAM: NaKurWiaM <MiXy> Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak gram codziennie w popołudniowych godzinach i nie ma adminów ci ktorzy sa na FFa to ich nie widać dziękuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Jestem na TAK + Brak adminów + Wiek + Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luminaire Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 na tak tylko posty nadrób Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaRnaś Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 TAK TO MOZE BYS TAK Z LASKI TWOJEJ WESZLA KIEDYS NA SERVA I ZOBACZYLA CO SIE TAM DZIEJE BO JA CIE NIE SPOTYKAM A TY ZAWSZE NA NIE NO TO NIE A ZE MASZ 15 LAT TO MOZESZ WSZYSTKIM RZADZIC WAL SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK SIE AMXMODMENU obsługiwać I TU DZIECI OMG............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 TAK TO MOZE BYS TAK Z LASKI TWOJEJ WESZLA KIEDYS NA SERVA I ZOBACZYLA CO SIE TAM DZIEJE BO JA CIE NIE SPOTYKAM A TY ZAWSZE NA NIE NO TO NIE A ZE MASZ 15 LAT TO MOZESZ WSZYSTKIM RZADZIC WAL SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK SIE AMXMODMENU obsługiwać I TU DZIECI OMG............. Tyle wystarczy żeby Cie poznać. Jestem na nie :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 TAK TO MOZE BYS TAK Z LASKI TWOJEJ WESZLA KIEDYS NA SERVA I ZOBACZYLA CO SIE TAM DZIEJE BO JA CIE NIE SPOTYKAM A TY ZAWSZE NA NIE NO TO NIE A ZE MASZ 15 LAT TO MOZESZ WSZYSTKIM RZADZIC WAL SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK SIE AMXMODMENU obsługiwać I TU DZIECI OMG............. A może byś tak kliknął CAPS LOCK (taki duży przycisk po lewej stronie komputera na którym pisze caps lock, można go nie zauważyć ponieważ jest bardzo mały w stosunku do całej klawiatury)a dopiero potem zaczniesz pisać post? Po drugie nigdy nie zmienię zdania co do twojego podania, ponieważ pokazujesz swój poziom jednym prostym postem. Po trzecie wątpię, że masz 17 lat, ponieważ nawet nie wiesz jak się zachować. Skoro masz zamiar pisać takie podania, to boję się co by było gdybyś wtarł się w interakcję z jakimś użytkownikiem. Po czwarte! Po czwarte BlondAss jest adminem na TRZECH serwerach więc musi ogarniać wszystko na raz. Gdy nie będzie go na jednym serwerze, to na drugim i trzecim będzie płacz. Po piąte. Co do tego, że nie umie obsługiwać się adminem, złóż skargę - tylko podaj jakieś INTELIGENTNE DOWODY. Typu link do HLTV z mapą i godziną gdzie się bawi, nadużywa czy co innego robi. POWODZENIA. Po szóste. Po szóste co najważniejsze nie reprezentujesz ŻADNEGO poziomu. Przeczytałeś co pisze w regulaminie admina? ADMIN ma dawać przykład GRACZOM! Skoro taki admin jak ty dawał przykład naszemu serwerowi, to nie było by tu żadnego poziomu, i wszyscy zaczęli by sobie skakać do gardeł o byle co. Także zastanów się nad swoim zachowaniem i tym jaki miałbyś zamiar dawać przykład graczom naszego serwera. Pozdrawiam Koczan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts