Adob Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Twój nick: Duble Robi reconnecty jak padnie Nick admina banującego: DamnSlayer - już raz coś pisałem o tym gównianym adminie, którego on w ogóle nie powinien dostać.Data/Mapa: awp_india, chwile temuIP/SteamID: STEAM_0:0:264029865Serwer (mod): bf2Opis sytuacji: Weźcie temu ... zabierzcie tego admina bo on jest jakiś posrany, no innych słów nie ma. Już robiłem o nim temat w jednym z moich tematów o screenshotach. A teraz on mi jeszcze daje perma za "czitowanie"? Gram na waszych serwarach już sporo czasu. Z DamnSlayerem miałem już (nie)przyjemność grać nie jeden raz, zawsze o mnie płakał, zawsze. A teraz ban, permamentny ban za nic? bez robienia ssów? Pozdro. Nie tyle że proszę o ub, ale proszę również i żebyście sie ogarnęli i zabrali mu tego admina. Dostał bo zapłacił? Tak się nie robi. Admin serwera powinien znać się na rzeczy a nie tylko płacić.Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:264029865'[AMXBans] Your IP: '213.77.52.66'[AMXBans] ======================================= http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=3573 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Admin banujący ma obowiązek dodać demko wraz z rozpiską w ciągu 24h :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 czekam :v czyli w ciagu 24h nie będzie ub? Zresztą o jakim demku mowa, skoro wrzucałem tyle razy ssy i wszystko czesyte? :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Rozpisał bym tylko demko i dałbym sobie spokój. ALE NIE. Od samego początku wiedziałem, że z Tobą jest coś nie tak. Dostałeś ss'y chyba z ponad 15 razy. Już na nonsteamie miałem Ci demko zrobić, ale nie mogłem odtworzyć bo mi coś nie działało. Lecz nadszedł ten dzień, w którym mam steama i Twoja zabawa się kończy. Przypomnę też, że kiedy raz jedyny zrobiłem Ci ss'y odrazu napisałeś na u@ "ty debilu zaraz wrzucę, co za idiota" czy coś w tym stylu, dokładnie nie pamiętam. Kolejnym tego typu przykładem są ss'y, które zrobił Ci eClipsex, wrzucając je, napisałeś wtedy coś w stylu: "ledwo wszedłem na serwa już ban od tego dzieciaka DamnSlayer'a, grać nie umie to musi banować. Najgorszy admin na serwie". Napisałem, że nie umiesz czytać, że to nie ja, zresztą było w amxbans, że to eClipsex, to Ty oczywiście zedytowałeś swój post, który mnie obrażał. Sytuacja powtarza się znowu: "Nick admina banującego: DamnSlayer - już raz coś pisałem o tym gównianym adminie, którego on w ogóle nie powinien dostać." "Opis sytuacji: Weźcie temu ... zabierzcie tego admina bo on jest jakiś posrany, no innych słów nie ma. Już robiłem o nim temat w jednym z moich tematów o screenshotach. A teraz on mi jeszcze daje perma za "czitowanie"? Gram na waszych serwarach już sporo czasu. Z DamnSlayerem miałem już (nie)przyjemność grać nie jeden raz, zawsze o mnie płakał, zawsze. A teraz ban, permamentny ban za nic? bez robienia ssów? Pozdro. Nie tyle że proszę o ub, ale proszę również i żebyście sie ogarnęli i zabrali mu tego admina. Dostał bo zapłacił? Tak się nie robi. Admin serwera powinien znać się na rzeczy a nie tylko płacić. Wycinek z konsoli:" PRZEPRASZAM, ŻE TAK SIĘ ROZPISAŁEM I ZASPAMOWAŁEM TEMAT, ALE JUŻ PRZECHODZĘ DO DEMKA. http://speedy.sh/BwZa5/wallhack.dem 06:00-06:07 wiedziałeś, że typek tam jest 06:10-06:30 doskonale wiedziałeś, gdzie on jest 06:38-06:40 wiesz, gdzie stoi 07:14-07:24 dwie akcje spalone 07:37-07:41 spalony 08:11-8:13 "niewinny skanik" 09:10-09:28 modelowo, szczególnie 2 ostatnie kille 09:42 spalony 09:51 spalony 10:57 spalony 11:23-11:25 modelowo, wiedziałeś, że tam jest a kilka sekund wcześniej podszedłeś blisko bo wiedziałeś, że nikogo przed Tobą za skrzynkami niema. Może się mylę, zostawiam ocenę UB Teamowi, ale w swoich wyzwiskach jesteś wyjątkowo bezczelny, wykonuję tylko swoją pracę, to nie powód, żeby tak o mnie mówić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 No i chuj, obrażam, wiem o tym, bo mnie wkurwia to co chwilowe wrzucanie ssów, ale to że obrażam, nie znaczy że odpalony :v I gdzie sytuacja się powtarza? Wtedy się pomyliłem. Teraz nie - jesteś gównem. Och kupiłeś sobie steama, graty :D Ja mam steama 2k8. Ryzykowałbym grajac na haxach do tego na serwerze zabezpieczonym przez valve? Proszę cię dzieciaku :) Nawet nie mam zamiaru ściągać tego demka, oglądać i się tłumaczyć. Strata czasu. Czekam aż ktoś oceni. Nie oglądałem demka ale "spalony" oznacza, że strzelam zanim ktoś wybiegnie mimo tego że go nie słyszę - no tak to akurat nigdy nie miałem ;p chyba że o coś innego ci chodzi, to nie znasz pojęcia "spalony". Skanuje wszędzie gdzie popadnie, obejrzyj sobie jak gram ;) Każde możliwe miejsce. Wiesz czemu? Wykorzystuje, że na serwerze jest plugin, który pokazuje kiedy trafiam. Pomaga bardzo :) Enjoy w oglądaniu ;D + jak wytłumaczysz, że wszystkie, każde z moich ssów były czyste? Chcesz się tłumaczyć za chwile anty screenshootem? O którym pisze na serwerze robiąc sobie beke? Wh z anty ssem ...est takie - owszem, tyle, że działa to na zasadzie, że się wyłącza PO "wciśnięciu" print screen a nie PRZED. Robicie po 5 ssów. Wszystkie 5 ssów wrzucam. w/w przeze mnie teza miałaby sens jakbym wrzucał 4 zdjęcia. Za każdym razem wrzuciłem wszystkie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Może masz rację, a może po prostu świetnie się bronisz. Ja ocenę zostawiam UB Team'owi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Ok : ) CZekajmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Dobra, oglądnąłem to demko XD ośmieszyłeś sie w chuj koleś XD dokładnie w tych skeundach co ty podałeś nie ma ŻADNEJ podejrzanej akcji. Jest tylko jedna - jak zabiłem franklina 7;14 o ile dobrze pamiętam. Wyczekiwałem go, nie miałem skąd wiedzieć, że on tam jest. Po prostu logicznie - ściagnij sobie HLTV i sprawdź, że raszował on tamtędy co rundę. Wiedziałem, że znowu to zrobi więc wyczekałem. W reszcie akcji się śmiałem jak to opisywałeś ;d Przecież przy akcjach "spalony" czy "wiedziałes ze tam jest" czy "niewinny skanik" wszystkich tych kolesi widać/słychać XD I to w większości przypadków ich widać, haha. Nwm, jak ty ich nie widzisz to coś nie tak z wzrokiem, puść sobie może demko w zwolnionym tempie ;d Ewentualnie może rozdzielczosć, w co szczerze wątpię, bo nie wydaje mi sie zeby to miało jakiekolwiek znaczenie. jeszcze ta rozmowa z franklinem "mocno się pali? / taa / Noo widze właśnie" hahhahaha <3 Przecież franklin gra lepiej ode mnie, czemu o nim nie mówisz, ze nic nie ma :( Mogę ci pokazać bardziej podejrzane akcje niż te moje ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 6:00-6:07 - widzial ze typek tam wbieg ale gdy koles padl to on strzelil i pobiegl dalej. (troche spalone) 7:23 - spalone, za długo wyczekiwał ;c 7:42 - ze tak powiem 'powala na kolana' nie znam osoby ktora za 1 razem tak perfekcyjnie skanuje, spalone 8:11 - kurde no doczekac sie nie mogl, 9:10 - 8:28 - mogl przyfarcic no ale jednak zbyt czesto spogladal na ta sciane przez linie na esp ;/ 9:42 - jakby wiedzial ze typ tu byl Do tej pory miałem mieszane uczucia na temat twojej gry, ni to fart ni to skill ni to cheat ale po tej akcji: 9:51 co ja moge dużo powiedzieć? Spalony i tyle. + Do tego zwykle rozglądałeś się tam gdzie są modele a gdy ich nie było to rzadko kiedy spoglądałeś w tamte strony... Poczekam na jeszcze jakiegoś ubteam a tymczasem ide jeszcze raz na spokojnie obejrzeć demko :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Nie mam nic :) Jestem czysty ;) Czemu ssy są w porządku? Każdy jaki wrzucałem, dosłownie każdy? Hmm? Mam opisać dosłownie każdą sekunde skąd wiedziałem? To, że patrze na standardowe miejsca gdzie ludzie wychodzą i czekam to nie znaczy, że coś mam. Spójrz na to inaczej. Obejrzyj inne rundy. Dlaczego czekałem również gdy nikogo nie było? Dlaczego nie zauważałem przeciwnika, który stał za ścianą i przez to ginąłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 + 9:51 bo tylko to oglądnąłem, ze względu na to, że zwróciło to Twoją uwage? Co tutaj jest dziwnego? Koleś od dłuższego czasu strzela z tej awp jak pojebany + widać jego nogi jak przebiega, zanim strzeliłem? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 + 9:51 bo tylko to oglądnąłem, ze względu na to, że zwróciło to Twoją uwage? Co tutaj jest dziwnego? Koleś od dłuższego czasu strzela z tej awp jak pojebany + widać jego nogi jak przebiega, zanim strzeliłem? o.O I modelowo na niego celujesz przez skrzynie? Nie bądź żałosny i nie spam już w tym temacie. Nie chce podejmować decyzji samemu może jeszcze ktoś z UBTeam spoglądnie na Twoje demko ;] 9:51 - mówisz, że widać jego nogi jak przebiega? Jak na ESP widać że on od samego początku rundy kampi za tamtą skrzynką:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 CHWILE ZANIM strzeliłem widać jego nogi bałwanie XD Oczywiście, że modelowo. Sorry, ale ten karton jest tak mały w porównaniu do modelu, że naprawdę komukolwiek byłoby ciężko żeby NIE przejechać po modelu. Zobacz sobie na moment, na około sekunde zanim strzeliłem jak widać jego nogi - no to w którym mógł miejscu być? Speedhacka chyba nie ma. A pare sekund przed strzałem - zamknij oczy i wsłuchaj się w swoje magiczne słuchaweczki jak tutaj kolega strzela wiele razy z awp przez co go słychać. No sorry, ale ja mam jakieś gówniane słuchawki z "biedry" za 30zł i nawet to słysze > . < W sumie sorry za to bałwanie, mogłem wprowadzić z lekka w błąd bo w wypowiedzi wyżej przed "zanim strzeliłem" nie powinienem był dawać przecinka. Nwm opisać wam każdą akcję? :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Za wszelką cenę starasz się dowieść, że jesteś niewinny. Tłumaczysz się pod każdym przez kogoś napisanym postem, odnoszę wrażenie, że starasz się manipulować. Kolejny raz się powtórzę: Dowody są na demku, i nie do Ciebie, ani nie do mnie należy decyzja, więc mógłbyś już odpuścić i nie usprawiedliwiać się ciągle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Bo wkurwia mnie jak ktoś osądza mnie o coś gdy jestem niewinny :) Manipulować nie ma czego. Wszystko wyraźnie widać, na demku, że nie ma podstaw do zbanowania mnie. To że wy jesteście jacyś niedojebabni i piszczecie "wiedziałeś że tam jest" kiedy koleś wbiega, no kurwa dziwne zebym nie wiedział :D Nie ma żadnej podejrzanej akcji na demku. Wszystkie są normalne, ze skillem ;) I tak już wiem, że bana bede mieć, bo jeden admin jest za zbanowaniem, to reszta pójdzie w jego ślady. Tak zawsze robicie, nawet jak admin zjebie coś, to sami siebie okłamujecie mówiąc, że wszystko zrobił ok. "taka jego rola" :) Dzieciak, 15 letni gówniarz nie będzie mi tutaj mówić, że spaliłem kiedy nie robie nic ponad naturalnego. Zastanów się czemu ssy były czyste. Edytować ich nie idzie - jak się to zrobi - będzie zmieniona data ssów, co idzie łatwo sprawdzić. :) Więc jakim cudem wszystkie były czyste? Nawet nie miałem czasu zeby je zedytować bo wszystkie wrzucałem po max 5 min. od dostania bana. Zastanów się. Na Tym demku nie ma nic podejrzanego. Jedna akcja, z franklinem, o której już napisałem. Nie wierzysz na słowo to ściągnij HLTV i zobacz sobie ;) Może dla was jak się wsłuchujecie w słuchawki to zwracacie uwagę tylko na kroki. Ale jak koleś strzela to też słychać :v Ty DamnSlayer - zawsze mnie chciałeś udupić. Zawsze Cie potrafiłem ujebać :) Przerywałem Twoją "passe" ;) Teraz Ci się udało. Mam Perma. Niesłusznego, ale mam. Zadowlony? #peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Jesteś iście przekonany o swej niewinności, cały czas to podkreślasz. Nie zasłaniaj się ss'ami, napisałeś wcześniej: "+ jak wytłumaczysz, że wszystkie, każde z moich ssów były czyste? Chcesz się tłumaczyć za chwile anty screenshootem? O którym pisze na serwerze robiąc sobie beke? Wh z anty ssem ...est takie - owszem, tyle, że działa to na zasadzie, że się wyłącza PO "wciśnięciu" print screen a nie PRZED. Robicie po 5 ssów. Wszystkie 5 ssów wrzucam. w/w przeze mnie teza miałaby sens jakbym wrzucał 4 zdjęcia. Za każdym razem wrzuciłem wszystkie :)". Pewna, dobrze poinformowana osoba napisała mi: "anty ss działają tak: są wersje że robi 1 ss brudnego (pierwszego) potem wyłącza wh i po zrobieniu all ss'ów robi jeszcze ss'a tak że jest normalna liczba ss sa anty ss co robią 2 wersje ss'ów: z wh i bezi sa anty ss co robia all ss''y czyste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Nie znam, za to widzę, że ty masz duże pojęcie o tym :P Uwierz mi, że jestem w chuj przekonany o swojej niewinności. Nie musze przecież grać na waszych serwerach. Chcecie mnie sie pozbyc bo wiele ludzi przeze mnie ucieka to wjebcie mi bana za kulture, cokolwiek ale nie dam sobie wmówić, że gram odpalony = ) Daj mi jakiegoś anty cheata, wbije z nim na serwer, niekoniecznie wasz i wyśle ci raport ;) Zobaczymy. Ty dałeś koleś bekowe akcje. Byłem pewien, że dostane od razu ub, ale jak jeszcze quezevsky czy jak mu tam napisał to co napisał to śmiech na sali =) Zobacz sobie to demko, bo ja za chuja, nie widze nic podejrzanego. Najdziwniejsze jeszcze, że akurat z awp_india wrzucasz demko, z mapy, gdzie 3/4 ludzi robi wszystko tak samo. I akurat na mapce awp, gdzie bardzo dobrze wiesz, ze ja zajebiscie gram afką ;d Ściągnij sobie HLTV, popatrz na innych. Weź 3 losowe osoby. Jak żadna z nich nie przejedzie ani razu po modelu przez całą gre, to wjebcie mi perma. Jedyne co było z mojej strony nieuczciwe to tylko to, że długopisem sobie namalowałem kropke na środku monitora xD Ale i tak była krzywo zrobiona xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Według mnie: 6:00-6:07 - czyste b- 7:23 - to te sie wydaje czyste ponieważ już była wcześniej akcja na której nawet dłużej wyczekiwał b+/- 7:40 - to już spalił muszę przyznać b+ 8:11 - strzał na centymetry gościa nie było widać a i tak oddał strzał. b+ 09:10-09:28- ostatni strzał nie sądzę żeby był przyfarcony. b+/- 9:51 faktycznie było typa noge widać ale ja to dojrzałem na 1/4 b+/- Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Ban zostaje, dziękujemy za grę. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts