Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Przepraszam iż piszę w tym temacie ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego na tą sytuacje. Mianowicie proszę o zrobienie coś z adminem Mental (doklanie nie wiem jak tam sie nazywa w grze i jest on na cod 40k lvl) ale ten człowiek nie ma zielonego pojęcia o byciu adminem.... 5 na 24 osoby w grze gdy serwer jest pełny maja aima albo wh i ten admin NIC nie robi w kierunku uporządkowania tego serwera...czy to jest normalne? Nie wspomnę ze od godziny 8 do około 18/19 nie ma żadnych adminów...ciagle sa cziterzy i nikt nic z tym nie robi??

Proszę o rozpatrzenie tego tematu... serwer jest fajny i szkoda zeby sie rozpadł... :) ktoś nie ma kompetencji zeby zatrudniac admoów którzy nie maja zielonego pojecia o byciu adminem :)

Opublikowano

z czego wiem to admini pełnią swoją funkcję dobrze. Czasami im odwala i jaja robią ale jak jest cziter to banują więc proszę zamknąć ten temat!!!!

A tak wgl. to zły dział :P Tu się zgłasza czitera a nie pisze skargi :P

Tak samo ja mental jako admini oni nie sa w stanie sprawdzać kogoś przez 10 min 1 osobę.

Opublikowano

1. Nie jestem robotem, nie zrobię wszystkiego.. jeżeli ktoś zgłasza coś na u@ to niekiedy nie jestem w stanie tego zobaczyć bo na chacie jest ogromny spam

2. Jestem też graczem serwera.. chcę też pograć i pobawić się.. i co do twoich słow że nie ma żadnych adminów, jest ich 4 z czego 2,1 zawsze jest na serwerze a jak nie ma to najwyraźniej ŚPI ALBO ROBI COŚ WAŻNIEJSZEGO OD CS

3. Nie mam pojęcia o byciu adminem? proszę naucz mnie tego.. super adminie.. jestem ciekawy twoich wykładów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.