H.A.N Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Twój nick: H.A.N Nick podejrzanego: KOXuuu` Rodzaj cheata: Podejrzenie o whData/Mapa: 10.12.2014Serwer (mod): Only DD2IP/SteamID podejrzanego: STEAM_0:1:31719158Dowody: http://speedy.sh/KTfeh/Koxxuu.dem02;02 - Wiedział że ktoś nadbiega, ale nie pomyślał że ktoś się może zatrzymać :) 02:03 - tu już mierzył na drzwi gdzie stał gracz, przypadek, skill czy może Wh? 03:01 - Gracze byli na respie, słyszał ich? wątpie. Wyczekiwał dogodnego momentu :)03:14 - Czeka aż kamper na respie się ruszy, ale skąd wie że on tam jest? 4:30 - strzał przed wyjściem kolesia. Pozdrawiam, Han Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizzer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Z tej strony K0Xuuu`. Może się odniosę do tego :) Demko później przeglądnę bo zaraz jade w trase. Gram w cs'a kilka lat od podstawówki zaczynałem, w tej chwili mam 19 lat chodzę do 4kl technikum.. W takim wieku grał bym na wh ? :D 0 zabawy, nic z tego bym nie miał... Wiem że czasami moja gra świadczy o tym że coś mam, bo już na niejednym serwie mnie banowali, i to troche jest denerwujący.. Jak chcecie mieć spokój ze mną to moge kręcić demko co gre to jest najpewniejszy sposób. A jeszcze pewniejszy to mogę wcale nie grać na waszym serwie, chodź tego nie chce.. klimat jest fajny i mi sie na tym serwie podoba :) To już wy zadecydujcie. Wieczorem zobaczy jaki jest werdykt ;P Pozdrawiam;) K0Xuuu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Demko według mnie czyste wyjaśniłbym reakcje na akcje rozpisane przez HANa ale według mnie nie ma po co. Jeszcze niech reszta UBT to demko oglądnie. P.S rozwaliła mnie akcja na gali hahahahaha 5 strzałów w swojego i tekst "Co jest kurwa" XDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizzer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 I zostanę ułaskawiony ? ;P A z tą akcja na gali to kurde modele vipów w TT i CT są takie same, jak ma sie komende minmodel 1 czy coś takiego i sie zryłem w luj :PP Obejrzałem całe to demko i nie widze tu nic rewelacyjnego, robiłem bardziej magiczne rzeczy ;P Gdzie sam byłem zdziwiony jak ja to zrobiłem ;DD Fajnie by było gdybym dostal unbana do 21;00 bo akurat wracam z treningu i troche bym pokarał gimbusków ;PP Pozdro K0Xuuu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 drizzer, mnie najbardziej dziwi akcja z 3:14 w której wiedziałeś że jest na respie TT , a ty czekałeś. Infa żadnego nie było że tam jest.. Możesz mi to wyjaśnić? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizzer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 W tej akcji miałem iść później do górnego trupa, ale że byli tam moi to wróciłem bo chciałem pozabijać ziomków jakby uciekali przed moimi, troche przed 3:00 ustawiam celownik i jeden koleś tam był bo oddałem niecelny strzał po tym jak podskoczyłem by zobaczyć czy nikogo nie ma w tej ciemni przy respie TT. A później non stop czekałem. Zauważ że w tej 3;00 zobaczyłem kogoś i dlatego tam czekałem dalej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizzer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Wróciłem ale werdyktu nie widze, długo będę czekał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Tym razem Ci się nie udało HAN ;/ Zwykłe randomowe akcje, troche ich zbyt mało żeby ocenić grę tego gracza. Daje mu ub ponieważ tak jak Pingwin nie widzę tutaj nic podejrzanego. @Koxuu, nie tłumacz nam się tutaj że chodzisz do 4 klasy technikum bo co to ma do rzeczy? To, że masz ileśtam lat to nie znaczy że nie możesz być odpalony.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: UB Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts