Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Mam na imię Tomek.
Staż na forum: Na tym nie zbyt długi, gdyż nie dawno dołączył ten serwer, a wraz z nim ja. Jestem tutaj od 22 września, czyli około 5 dni.
Wiedza na temat serwera [0/10]: Znam go całego [10/10], wiem o wszystkim co na nim jest.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Ortografia [9/10] (Czasami może się znaleźć błąd) Interpunkcja [9/10]
Serwer: CodMod 4k
Dlaczego ty?: Pomagam z całych sił właścicielowi, gdybym był opiekunem mógł bym więcej pomagać, bo teraz tak nie za bardzo mnie słucha :P, miałem już kilka razy własny serwer, bardzo dobrze znam ten serwer jak i mod, wiem co wprowadzić aby ludzie bez reklamy chcieli grać. Zawsze dam grosz na reklamę, jak będę miał, myślę, że dobrze dogaduję się z sprint'em, oraz proszę aby to on zdecydował co z tym podaniem. Proszę ludzi którzy wgl mnie nie znają, aby nie zmyślali, gdyż będzie to po prostu żałosne. Dla tych którzy nie wiedzą, gram na serwerze pod nickiem ESP Alane.
Kontakt: GG/Steam

// EDIT:

szynax - umiem napisać prosty plugin, do 40-50 wierszy kodu, lecz bardzo dobrze umiem edytować pluginy które są zbugowane lub mają nie takie działanie jak powinny.

Opublikowano
Wiedza na temat serwera [0/10]: Znam go całego [10/10], wiem o wszystkim co na nim jest.

hmm a umiesz pisać pluginy ? Bo z czego wiem to 40 % serwera to ja pomagałem robić :P

Jestem na tak na okres próbny :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

hmm a umiesz pisać pluginy ? Bo z czego wiem to 40 % serwera to ja pomagałem robić :P

Jestem na tak na okres próbny :P

Oj napewno nie 40 % :P

Do 20 sie zastanowie.

No tak szynax, max 30 % :P

Opublikowano

Sprint jak nie 40 hahaha może 30 % :P Pamiętaj że jak kupiłeś paczkie od tego tam to była z bugasmi to naprawiałem :P i Ile jeszcze robiłem :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.