akro023 Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Nick:Akrobata Imię:Jacek Wiek:17 Staż na serwerze: gram codziennie w godzinach popołudniowych i wieczornych Doświadczenie: w cs grałem 4 lata, miałem przerwę ponad rok, teraz ok 2 tygodnie temu zaczołem znow grać Znajomość AMX [0/8]:tylko 3, nie miałem zbyt dużego kontaktu z amx, zamierzam ta wiedze w ten weekend poszerzyć, szybko sie ucze ;) Czy byłeś / byłaś już adminem?: 2 razy Dlaczego Ty?: Chciałbym pomoc serwerowi, zadbać o porządek, kulturę, praktycznie zawsze jak jestem na serwerze znajdzie sie jakiś cheater, pod nieobecnością admina Kontakt: gg 11142593 STEAM: akro023 Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Lubie gdy na serwerze panuje miła atmosfera, kiedy gracz wchodzi zostaje miło przywitany, za to każdego cenie. Nie znoszę kiedy wśród uczciwych graczy znajdzie sie taki, który uzywa cheatów itp lub brak u niego kultury. Może mam małe doświadczenie w amx, ale jest to rzecz, którą szybko sie nauczę ;) Chciałbym pomóc rozwijającemu sie serwerowi, bo wiem że to coraz lepszy serwer :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Serwer długo nie stoi, więc jestem na tak. Każdemu należy się szansa. + wiek + steam - *zacząłem xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Popraw aktywnosc. Skoro byles adminem dwa razy to jakim cudem amx na 3pt... Na nie popraw aktywnosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 11, 2014 Owner Share Posted December 11, 2014 Popraw aktywność i napisz ponownie podanie. Aktywność <<forum, serwer :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts