Play Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Masz już dość reklam twojej przeglądarki ? O to koniec moich problemów z tym, opiszę wam jak temu zaradziłem. Mozilla Firefox Resetowanie może pomóc. Funkcja Reset rozwiązuje wiele problemów, przywracając Firefox do stanu ustawień fabrycznych podczas zapisywania istotnych informacji, takich jak zakładki, hasła, informacje, formularz internetowy historię przeglądania i otwartych kart auto-fill. 1. W prawym górnym rogu okna Firefoksa, kliknij przycisk menu a następnie opcje 2. Z menu Pomoc wybierz opcję Informacje dla rozwiązywania problemów. 3. Kliknij przycisk "Zresetuj Program Firefox" w prawym górnym rogu strony "Informacje dla pomocy technicznej ". 4. Aby kontynuować, kliknij przycisk "Zresetuj Program firefox" w nowym oknie potwierdzenia, które zostanie otwarte. Jak będę miał więcej czasu to dodam też dla innych przeglądarek (Opera, google chrome, Exploler). Mam nadzieje że komuś się przyda Mi pomogło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 11, 2014 User Share Posted December 11, 2014 Dziala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 11, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 11, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Dzięki za poradnik. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts