HaRnaś Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Nick: MALK|E Imię: Dawid Wiek: 17 :) Staż na serwerze: prwaie co dziennie w godz.. popołudniowych Doświadczenie: 9 lat miiałem przerwę 2 lata Znajomość AMX [0/8]: 6 Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak byłem miałem swoj server cs kaszów grali ludzie ale nie miałem kasy dalej inwestować Dlaczego Ty?: Orientuje sie w tych sprawach więc dlaczego nie :) Kontakt: 50428123 STEAM: NaKurWiaM <MiXy> Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak TAk wiem ze możecie mnie nie spotykac na serverze dlatego ze co gre zmieniam nick na inny bo dużo w mixy gram ALE TEZ BARDZO ALE TO BARDZO DUZO PISSZE NA U@ TYLKO NIE WIDZE REAKCJI NA SERVERZE I DLATEGO CHCE GRAC NORMALNIE I Z NORMALNYMI LUDŹMI BO JAK WIDZE JAK WCHODZI NP..... AIM KTUREGO KURWA NIE NAWIDZE TO AZ MI SIE GRAC NA TYM SERVIE NIE CHCE ALE ZALEZY MI NA TYM ZEBY LUDZIE BYLI ZADOWOLENI Z TEGO SERWERA .. DZIEKI POZDRAWIAM ZOSTANE PRZY NICKU NA TYM SERVERZE : MALK|E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 10, 2014 Owner Share Posted December 10, 2014 + Steam + Wiek + Doświadczenie - MALK|E / HaRnaś? używaj jednego nicku dla ułatwienia kontaktu do siebie. Gdybyś został Adminem ludzie na forum szukaliby Cie zapewne pod nickiem MALK|E bo taki masz na serwerze. Osobiście jestem na tak, adminów na ffa jak najbardziej potrzebujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Podanie batdzo ładne co jest twoim plusem, lecz na serwerze twoja aktywnosc jest znikoma. Neutralny, pograj na serwie troche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Jestem na tak jak Dudnes admini są potrzebni na FFA myślę ze da rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 10, 2014 Owner Share Posted December 10, 2014 Popraw swoją aktywność na forum jak i serwerze wtedy ponownie napisz podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 10, 2014 Owner Share Posted December 10, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts