Jump to content
HaRnaś

Podanie MALK|E

Recommended Posts

Nick: MALK|E

Imię: Dawid

Staż na serwerze: prwaie co dziennie w godz.. popołudniowych

Doświadczenie: 9 lat miiałem przerwę 2 lata

Znajomość AMX [0/8]: 6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak byłem miałem swoj server cs kaszów grali ludzie ale nie miałem kasy dalej inwestować

Dlaczego Ty?: Orientuje sie w tych sprawach więc dlaczego nie :)

Kontakt: 50428123

STEAM: NaKurWiaM <MiXy>

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

TAk wiem ze możecie mnie nie spotykac na serverze dlatego ze co gre zmieniam nick na inny bo dużo w mixy gram  ALE TEZ BARDZO ALE TO BARDZO DUZO PISSZE NA U@ TYLKO NIE WIDZE REAKCJI NA SERVERZE I DLATEGO CHCE GRAC NORMALNIE I Z NORMALNYMI LUDŹMI BO JAK WIDZE JAK WCHODZI NP.....    AIM KTUREGO KURWA NIE NAWIDZE TO AZ MI SIE GRAC NA TYM SERVIE NIE CHCE ALE ZALEZY MI NA TYM ZEBY LUDZIE BYLI ZADOWOLENI Z TEGO SERWERA .. DZIEKI POZDRAWIAM

ZOSTANE PRZY NICKU NA TYM SERVERZE :  MALK|E

• Owner

+ Steam

+ Wiek

+ Doświadczenie

- MALK|E / HaRnaś? używaj jednego nicku dla ułatwienia kontaktu do siebie. Gdybyś został Adminem ludzie na forum szukaliby Cie zapewne pod nickiem MALK|E bo taki masz na serwerze. Osobiście jestem na tak, adminów na ffa jak najbardziej potrzebujemy.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.