DamianeX Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Witam , zna ktos jakies pewne strony do kupna klucza steam cs 1.6 Anthology ? Zamówiłem nie dawno na allegro nie przyszło kupiłem dzisiaj na kluczsteam24.eu przyszedł kod zapłaciłem prawie 20zł sms pisze mi nie poprawny kod produktu :( Klucz kupie rylko za sms i z pewnych i sprawdzanych źródeł Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 ehurtomania.pl pewne źródło, 100% pewności :> Zamawiałem tam 2x konto steam przelewem i zawsze w kilka minut miałem, sms z tego co wiem przychodzi do 24h ale jest 100% pewności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 Franklinowi dziękuje za stronę podaną wyżej, mam nadzieje że kłopotów już nie będę mieć, Steam zamówiony czekać do 24h. Temat można zamknąć w razie "w" zgłoszę się o otwarcie go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 Proszę o close mam już Steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 11, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 11, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Na prośbę Autora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts