Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. VIP - bonus

• Skok
      5
    • HP
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycje co do bonusów dla vipa.

Mianowicie chodzi mi o to żeby to legendarne 110hp na, które juz od BARDZO DAWNA jest spina na serwie zamienić na Double Jump, ktory też jest spoko i nie wywołuje takiego wkurwie*** u graczy gdyż chyba każdy już zadał 100-109 hp vipowi i VIP nie umarł więc wie jak to może wnerwić i zmienic bieg rundy.

Gram na innym serwie i tak są podobne dodatki dla vipa ale zamiast 105/110hp jest właśnie double jump i nikt nie ma pretensji bo wie, że nie jest to tak OP bonus jak hp.

Czekam na opinie graczy i adminów.

Opublikowano

Jak dla mnie nie. 

Ale można by wprowdzić dla V.I.P'a taką metode jak kickowanie lub możliwość banowania na serwerze na 5 min, bardzo przydatne ponieważ gdy grałęm na serwie o 4 rano było 2 chiterów i nic nie mogłem zrobić. Ta sytuacje może potwierdzić A3TH3r do którego pisałem w tej sprawie. Innych adminów obecnie nie było online.

Opublikowano

Jak dla mnie nie. 

Ale można by wprowdzić dla V.I.P'a taką metode jak kickowanie lub możliwość banowania na serwerze na 5 min, bardzo przydatne ponieważ gdy grałęm na serwie o 4 rano było 2 chiterów i nic nie mogłem zrobić. Ta sytuacje może potwierdzić A3TH3r do którego pisałem w tej sprawie. Innych adminów obecnie nie było online.

Jak dlamnie wszystko na tak byle nie coś z HP 

Opublikowano

Dobule jump? Zaraz będzie płacz, że ktoś skacze jak małpa. Tak jak teraz jest dobrze, ewentualnie można zmniejszyć hp o 5.

Opublikowano

Dobule jump? Zaraz będzie płacz, że ktoś skacze jak małpa. Tak jak teraz jest dobrze, ewentualnie można zmniejszyć hp o 5.

Gram na innym serwie dosyć długo i tam NIKT nie płacze że zabic się nie da

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.