Syneek Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Mam propozycje co do bonusów dla vipa. Mianowicie chodzi mi o to żeby to legendarne 110hp na, które juz od BARDZO DAWNA jest spina na serwie zamienić na Double Jump, ktory też jest spoko i nie wywołuje takiego wkurwie*** u graczy gdyż chyba każdy już zadał 100-109 hp vipowi i VIP nie umarł więc wie jak to może wnerwić i zmienic bieg rundy. Gram na innym serwie i tak są podobne dodatki dla vipa ale zamiast 105/110hp jest właśnie double jump i nikt nie ma pretensji bo wie, że nie jest to tak OP bonus jak hp. Czekam na opinie graczy i adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeXoti34 Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Jak dla mnie nie. Ale można by wprowdzić dla V.I.P'a taką metode jak kickowanie lub możliwość banowania na serwerze na 5 min, bardzo przydatne ponieważ gdy grałęm na serwie o 4 rano było 2 chiterów i nic nie mogłem zrobić. Ta sytuacje może potwierdzić A3TH3r do którego pisałem w tej sprawie. Innych adminów obecnie nie było online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syneek Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Jak dla mnie nie. Ale można by wprowdzić dla V.I.P'a taką metode jak kickowanie lub możliwość banowania na serwerze na 5 min, bardzo przydatne ponieważ gdy grałęm na serwie o 4 rano było 2 chiterów i nic nie mogłem zrobić. Ta sytuacje może potwierdzić A3TH3r do którego pisałem w tej sprawie. Innych adminów obecnie nie było online. Jak dlamnie wszystko na tak byle nie coś z HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
justGood Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Tak, zmienicie na Jump'a to będzie płacz, że trafić się nie da bo ktoś skacze jak małpa -,- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Dobule jump? Zaraz będzie płacz, że ktoś skacze jak małpa. Tak jak teraz jest dobrze, ewentualnie można zmniejszyć hp o 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syneek Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Dobule jump? Zaraz będzie płacz, że ktoś skacze jak małpa. Tak jak teraz jest dobrze, ewentualnie można zmniejszyć hp o 5. Gram na innym serwie dosyć długo i tam NIKT nie płacze że zabic się nie da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts