DamnSlayer Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Dobrym pomysłem byłoby wgranie tzw. "noblock'a", nie wiem dokładnie jak to się nazywa, ale polega to na tym, że gracze mogli by przenikać przez swoich sojuszników, dzięki czemu nie blokowali by siebie nawzajem, co mnie np. bardzo denerwuje i wiele innych osób czuje to samo co ja. Wiem, że pewnie byłoby z tym dużo roboty, choć nie mam pojęcia, ile czasu zajmuje wgranie takiego plugina, lecz myślę, że byłoby to świetne ułatwienie dla wszystkich graczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 przydało by się to na BF2 jestem na TAK :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Na DD2 tak samo, ponieważ rośnie napięcie na serwerze i padają zdania takie jak "Ku*** zablokowałeś mnie i padłem idi*** " Na duże tak, pod warunkiem że nie wpłynie to na poprawne działanie serwera ;)pozdrawiam, Han Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Również jestem na tak. Zwłaszcza jak czasami zdarzają się tacy gracze, którzy specjalnie blokują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis ^^ Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Jestem na tak ponieważ denerwuje to na pewno nie tylko mnie że ktoś stanie nie raz specjalnie i nie przejdziesz dla mnie bardzo dobra propozycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 12, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 12, 2014 Na tak. Wiele razy się spotkałem, że ktoś kogoś zablokował na serwerze i nagle agresja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 3, 2015 Owner Share Posted June 3, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [bF2 MOD] - 80.72.33.54:27710 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 3, 2015 Owner Share Posted June 3, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [bF2 MOD] - 80.72.33.54:27710 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts