ACH1LLES Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Witam wszystkich. Po przemyśleniach, chciałbym przeprosić wszystkich, Ole, H@, oraz wszystkich graczy których obraziłem swoim czasami nerwowym wybuchowym zachowaniem. Obiecuje ze poprawie swoje zachowanie, czesto zapominam ze to poprostu FFA i nie kazdy musi grac najlepiej. Mam nadzieje ze mi zaufacie, prosze o unban moi mili ... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSON Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Osobiście do niego nic nie mam , bywa impulsywny ale to jak każdy. Widać , że stara się i można spróbować dać mu 2 szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flic0 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Jestem jak najbardziej za odbanowaniem tego gracza.. W wielu sytuacjach mi pomagał, był miły.. Nie spotkałem się z sytuacją gdzie było z Nim coś nie tak.. Jest to momentam impulsywny, lecz naprawdę miły i dobry gracz. Stara się i warto mu dać drugą szanse. Proszę o odbanowanie, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Tutaj nie chodzi o Twoje zachowanie lecz o to, że wbiłeś na AB (Aktywnym Banie) za co jest BAN PERM. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale zasady to zasady. Odrzucam Twoją prośbę o UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts