Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.  Otóż piszę tutaj ten post ponieważ chciałbym się dowiedzieć od was jakie posiadacie Zasilacze komputerowe i czy są godne mojej uwagi gdyż mój zasilacz Marki Corsair VS 450w w rocznym komputerze zaczyna wariować i jego wirnik jest ułomny gdyż już miałem problemy z buczeniem zasilacza. A więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś polecił mi jakiś bezusterkowy i dobrej jakości zasilacz do 200 zł. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. :)  :)  :)

Opublikowano

nie no ja myśle że 800w mi nie potrzeba do mojego Radeona R9 270x i do i5. Ale za Corsaira o mocy 800w dales 170 zł ? to ja tyle samo dałem za ten 450w.

Opublikowano

Mówisz że wszystko ładnie śmiga od 3 lat na tym zasilaczu hmm w sumie to sie zastanawiam nad tym zasilaczem ale mam jeszcze jeden który też wygląda ciekawie.

http://www.ceneo.pl/24630226#mh=E6R2cCx067005antecf8JZrzfkS1_2gXx02x20VSEkyhOQpTqyDRwoPoeEvKQu_aMyQ-ld3E2r2pow6o3eGUFdXxnStk1-QEAxAjtkt2L1-f9qhdYelEmfeVtEJqKIEjx2rhp5CMz3qux7ZvNpCQnhHO1Q_I259xDY48hJqaEPEhqJhzMcItNYzbLrUYbUOeCIwRlRKTnV-LTDAhQO0

Opublikowano

Mówisz że wszystko ładnie śmiga od 3 lat na tym zasilaczu hmm w sumie to sie zastanawiam nad tym zasilaczem ale mam jeszcze jeden który też wygląda ciekawie.

http://www.ceneo.pl/24630226#mh=E6R2cCx067005antecf8JZrzfkS1_2gXx02x20VSEkyhOQpTqyDRwoPoeEvKQu_aMyQ-ld3E2r2pow6o3eGUFdXxnStk1-QEAxAjtkt2L1-f9qhdYelEmfeVtEJqKIEjx2rhp5CMz3qux7ZvNpCQnhHO1Q_I259xDY48hJqaEPEhqJhzMcItNYzbLrUYbUOeCIwRlRKTnV-LTDAhQO0

lepszy już jest ten co ci podałem, bo w nim masz certyfikat 80PLUS 

Opublikowano

spoczko Silentium znana marka :) A mam pytanko jeszcze jak masz swój zasilacz zamontowany na górze czy na dole ? Bo pytanie jest czy nie będzie problemu z ogarnięciem wszystkich Kabli na dole obudowy bo tak mam swój wmontowany.

Opublikowano

Bo pytanie jest czy nie będzie problemu z ogarnięciem wszystkich Kabli na dole obudowy bo tak mam swój wmontowany.

na początku miałem zasilacz wiatrakiem do góry ale to jest błąd bo ciepło  z zasilacza wędrował do obudowy :( nie dawno odwróciłem go wiatrakiem do dołu(koniecznie, ciepło z zasilacza wędruje poza obudowę)aby ogarnąć kable. Nie będziesz miał problemów z kablami, tez mam zasilacz w dolnej części obudowy ;)

Opublikowano

a to spoko a ja też mam zasilacz wiatrakiem do dołu i zbiera powietrze z podłogi bo zimniejsze w starszym komputerze którego teraz aktualnie używam zasilacz jest u góry i przy tym cs 1.6 nawet się leciutko zrobi ciepły bo wyłapuje powietrze ze środka obudowy.  :)  :)  :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Cl.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 lata później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.