Jump to content
Ojciec

Propozycja made

Recommended Posts

Witajcie.

Ostatnio zauważyłem, że użytkownicy w prosty sposób nabijają sobie posty udzielając się w podaniach. Najczęściej wygląda to tak, 'Na nie/tak, powody up'. Aby zlikwidować coś takiego, prosiłbym o dodanie w regulaminu, że swoją opinię trzeba poprzeć własnym argumentami. Inaczej takie wypowiedzi nie mają kompletnie sensu.

Również jestem za. Zauważyłem też to, chociaż ostatnio też parę razy tak zrobiłem, ale to dlatego, że nie ma sensu pisania wiele razy tego samego. Jak np: Cuba wypisał powody to po co ktoś ma drugi raz pisać to samo. 

To w takiej sytuacji istnieje możliwość aby polubić tą wypowiedź, co jest raczej jednoznaczne.

Jestem jak najbardziej za!

Proponuję dodać do regulaminu :

Za brak podania powodu dlaczego jesteś na tak/nie +1 :)

Zakaz pisania takich powodów : Jestem na tak powody up itp ...

• Owner

Osobiście jestem na nie, a czemu? umieszczę ten pkt. w regulaminie owszem, ale znając życie praktycznie nikt tego nie przeczyta, a warny będą lecieć za warnami. Jak ktoś będzie chciał to i tak będzie te posty nabijać w inny sposób.  ;)

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.