Ojciec Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Witajcie. Ostatnio zauważyłem, że użytkownicy w prosty sposób nabijają sobie posty udzielając się w podaniach. Najczęściej wygląda to tak, 'Na nie/tak, powody up'. Aby zlikwidować coś takiego, prosiłbym o dodanie w regulaminu, że swoją opinię trzeba poprzeć własnym argumentami. Inaczej takie wypowiedzi nie mają kompletnie sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Jestem za,napewno sie przyda,albo zablokowac uzytkownika wypowiadania sie w danych dzialal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 Blokowania nie widzę potrzeby. Po prostu irytujący jest fakt, że ludzie nabijają w taki sposób posty, a potem składają podania o admina i wydaję się, że są aktywni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 7, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 7, 2014 Również jestem za. Zauważyłem też to, chociaż ostatnio też parę razy tak zrobiłem, ale to dlatego, że nie ma sensu pisania wiele razy tego samego. Jak np: Cuba wypisał powody to po co ktoś ma drugi raz pisać to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Zgadzam się z poprzednikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 Również jestem za. Zauważyłem też to, chociaż ostatnio też parę razy tak zrobiłem, ale to dlatego, że nie ma sensu pisania wiele razy tego samego. Jak np: Cuba wypisał powody to po co ktoś ma drugi raz pisać to samo. To w takiej sytuacji istnieje możliwość aby polubić tą wypowiedź, co jest raczej jednoznaczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Jestem jak najbardziej za! Proponuję dodać do regulaminu : Za brak podania powodu dlaczego jesteś na tak/nie +1 :) Zakaz pisania takich powodów : Jestem na tak powody up itp ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Osobiście jestem na nie, a czemu? umieszczę ten pkt. w regulaminie owszem, ale znając życie praktycznie nikt tego nie przeczyta, a warny będą lecieć za warnami. Jak ktoś będzie chciał to i tak będzie te posty nabijać w inny sposób. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja odrzucona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts