czester Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Witam. Skarga ta tyczy się bardziej Administratora Ojciec Rydzyk. Siedzi taki na specie i zamiast banować, bo biegały z 3 cheaty, spamujesz mu na u@, a ten sie opierdala za przeproszeniem. Pingwin, to już nic nie mówie bo gościu sobie gra a po mapie biegają cheaty. Przykład gracza rADOVA[N], grał 2 mapy i dopiero admin zauwarzył, że jest odpalony? Żałosne. Nie dość, że graja na aimiach, to oni im ssy robią. Nie pomyśleli, że wrzucą ssy i znowu będą cheatować. Pingiwn powinien być zwolniony ze swojego stanowiska, mianowicie ADMINA DD2, bo on nie jest adminem tylko graczem, siedzi na serwerze i gra, zamiast banować cheaterów. Adminowanie ojca i pingwina, powinno być rozpatrzone. Powinni zostać zwolnieni. (moje zdanie) To wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Moj drogi to ze bylem na spect nie znaczy ze bylem przy kompie, czlowiek tez musi zalatwic swoje potrzeby fizjologiczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 1. Że admin się na spekcie to nie oznacza że jest przy kompie albo w grze. 2. Aha grał dwie mapy? Jak już to dwie rundy... 3. 3 cheaty? Na U@ jedyne co zauważyłem to jedno zgłoszenie nie pamiętam od kogo że odpał biega... A po za tym chciałem go zbanować ale rydzyk mnie uprzedził... gdy wrócił Ludzie wytykacie takie błędy adminom a jakby nie my to byście sobie normalnie nie pograli bo dziś od rana ja z rydzykiem jesteśmy na serwerze tylko... P.S tu masz jeszcze powód bana którego teraz dostałeś za obraze admina :) LaSiCa killed Haj$ sie nie zgadza with m4a1~ kaVVV` killed W4r!!4TT with grenadeSmoku killed Zagłębiak with ak47czester [t] : nie kloce sie z pedalami*** LaSiCa killed czester [t] with a headshot from m4a1 ***KSTxPL (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]*** Endo killed (1)Ogar 200 with a headshot from awp ****** Smoku killed zmien nick with a headshot from Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Kolejna skarga... za przeproszeniem.. Admin nie jest bogiem >.< jest od pilnowania spraw związanych z serwerem (czity/kultura/łamanie regulaminu) Ale też ma swoje potrzeby jak każdy człowiek... dużo bezpodstawnych skarg ostatnimi czasy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Po pierwsze to że admin jest na spect nie oznacza że obserwuje może po prostu odłączył się na chwile od gry :) Po drugie powtórzę to po raz kolejny, wasze zgłoszenia na u@ są widoczne! każdy admin je widzi, jeżeli nie reaguje oznacza to, że dana osoba jest czysta lub nie ma pewności a strzelanie na oko ss'y graczom nie jest miłe, bo nie wiem czy sam byś chciał wchodzić codziennie na forum i wstawać 50x razy dziennie screenshoty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts