Jump to content
AveDII

Dostałem perma za użycie perku...

Recommended Posts

Twój nick: AveDII

Nick admina banującego: Cuba
Data/Mapa: 06.12.2014 godzina 21:46
IP/SteamID:
91.218.156.10
Serwer (mod):COD
Opis sytuacji: Dostałem perk, którego nazwa zaczynała się na I (nie zapamiętałem bo bardzo pogmatwana), dawał on możliwosc włączenia nieśmiertelności na 18 sekund. Załączyłem nieśmiertelność, ubiłem 6 osób po czym dostałem bana. Powód "cziter". Sytuacja jest o tyle śmieszna, że rundę wcześniej inny gracz użył tego samego perku (na środku ekranu wyświetlił się napis " gracz xxxx użył perku xxx" i on bana nie dostał. To nieładne zachowanie ze strony admina, chciałbym by poniósł konsekwencje a co najważniejsze, by ban został odwołany.
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : AveDII 
[AMXBans] Reason : ' Cheater ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1608524199 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 91.218.156.10 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : You are BANNED. Check you

"lecz za to, że walnąłeś x6 banie pod rząd" hahah xD Nie wiedziałem, że to przekroczenie regulaminu.

To się nazywa skill człowieku...z resztą nawet nie wiem, czy podchodzenie do ludzi na nieśmiertelności i ładowanie HS wymaga skilla.
Po 1 cztery z tych zabójstw dokonałem z bliska... tym bardziej ak-47 -.- Z bliska częściej trafia się HS z tej broni niż w resztę ciała -.-
dwa kolejne były z nieco większej odległości.. a ja umiem strzelać z ak-47 i to nie był aim -.-
Poza tym, to tylko Twoje słowa, że 6 HSów... Nie masz dowodu, a ja nie zwróciłem uwagi, więc szczerze Ci nawet nie wierzę...
Co za typ... I powtarzam! 4 zabójstwa z bliska! To normalne, że się w łeb celuje. Z kałacha 1/2 strzały w banię i zabity. 
Poza tym.... nie sprawdziłeś nawet, czy mi się celownik trzęsie? To żaden z Ciebie admin. Bo dałeś mi bana w następnej rundzie od razu.
Czy ktoś, kto dobrze zagra z pomocą perku jest cziterem?!
Po tym, że nie sprawdziłeś czy mi się trzęsie ekran wnioskuję, że dałeś mi bana BEZPODSTAWNIE. 

Do tego nie kontynuujesz rozmowy..... Uciekłeś. byłeś online jeszcze jakies 15 min i nie odpowiedziałeś. Co Ty robisz na stanowisku admina? :o

"lecz za to, że walnąłeś x6 banie pod rząd" hahah xD Nie wiedziałem, że to przekroczenie regulaminu.

To się nazywa skill człowieku...z resztą nawet nie wiem, czy podchodzenie do ludzi na nieśmiertelności i ładowanie HS wymaga skilla.

Po 1 cztery z tych zabójstw dokonałem z bliska... tym bardziej ak-47 -.- Z bliska częściej trafia się HS z tej broni niż w resztę ciała -.-

dwa kolejne były z nieco większej odległości.. a ja umiem strzelać z ak-47 i to nie był aim -.-

Poza tym, to tylko Twoje słowa, że 6 HSów... Nie masz dowodu, a ja nie zwróciłem uwagi, więc szczerze Ci nawet nie wierzę...

Co za typ... I powtarzam! 4 zabójstwa z bliska! To normalne, że się w łeb celuje. Z kałacha 1/2 strzały w banię i zabity. 

Poza tym.... nie sprawdziłeś nawet, czy mi się celownik trzęsie? To żaden z Ciebie admin. Bo dałeś mi bana w następnej rundzie od razu.

Czy ktoś, kto dobrze zagra z pomocą perku jest cziterem?!

Po tym, że nie sprawdziłeś czy mi się trzęsie ekran wnioskuję, że dałeś mi bana BEZPODSTAWNIE. 

Do tego nie kontynuujesz rozmowy..... Uciekłeś. byłeś online jeszcze jakies 15 min i nie odpowiedziałeś. Co Ty robisz na stanowisku admina? :o

Patrzyłem na ciebie i wyniskowałem, że coś masz... A co do bana jestem człowiekiem i mogę się pomylić w kilku sprawach, od 4h byłem na serwie sam i ledwo co ogarniałem... I po 3 na codzie nie musze patrzeć na gracza 3/4 rundy bo po 1 rundzie można wywnioskować, że gracz coś ma  

Nie kontynuowałem rozmowy bo wyszedłem z forum bo mam prywatne życie.

Co do linku do HLTV nie działa mi strona

@Edit:

Link: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23049/HLTV-1412062132-de_dust2_2006.dem.zip

Cuba demka nie ogladalem ale wiem jedno ten gracz byl czysty.Wczoraj caly dzien przesiedzialem na serwerze i gdy on gral to go sprawdzalem i watpie zeby tez pozniej odpalal aima.Moim zdaniem czysty i mozna dac mu ub ,a jesli cos bedzie mial to wyjdzie to na nastepnym demku lub ssach :P

No ok, można się pomylić, ale nie w takiej sytuacji. Na demku wyraźnie widać, że ekran mi nie lata. i wcale nie 6 HS ów pod rząd. CO najwyżej 4. dwie rundy wcześniej niewidzialnemu Kamilowi z daleka HSa walnąłem :) Czasami ma się fata po prostu. 

Po obejrzeniu demka trzykrotnie stwierdzam, że popełniłem błąd. Sry, zbyt pochopnie popełniłem decyzje lecz wczoraj byłem rozkojarzony i widać tego efekty. Jeszcze raz cię przepraszam i wracaj do gry

Rozpisz demko. Wszystkie akcje które były według Ciebie podejrzane. Reszta członków UBT zapewne chce zobaczyć te podejrzane akcje.

Przecież Cuba napisał, że popełnił błąd i dał graczowi UB...

/close

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.