Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Cześć moi drodzy forumowicze, niektórzy z Was już wiedzą a niektórzy nie. Między poniedziałkiem a wtorek, wyjeżdżam do pracy w Niemczech. Nie będzie mnie jakieś 3-4 miesiące, co prawda dostęp do internetu będę miał jednak mój grafik dzienny będzie strasznie pochłonięty pracą, dlatego będę dostępny w minimalnym stopniu, bądź tylko gdy będę miał jakiś dzień wolny. Większości spraw proszę zgłaszać do Vice Administracji, czyli;

gtx

Nee0n

OJciEC RYdzYK

Jeżeli sytuacja będzie wymagała mojego udziału skierują was wtedy ostatecznie do mnie. Mam nadzieje, że damy radę i przetrwamy ten okres  ^_^

W dodatku mam miłą bądź niemiłą niespodziankę, niebawem wróci do nas rudy aka Developer także kolejna pomocna dłoń będzie otwarta.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Zobaczymy Ojciec rydzyk napewno nie .

Dajcie mu ostrzeżenie, zwyczajne nabijanie postów w temacie informacyjnym. Nie potrafisz uzasadnić swojego zdania, a w dodatku masz problemy z poprawną polszczyzną (czyt. ortografią i interpunkcją). 

Opublikowano

Dajcie mu ostrzeżenie, zwyczajne nabijanie postów w temacie informacyjnym. Nie potrafisz uzasadnić swojego zdania, a w dodatku masz problemy z poprawną polszczyzną (czyt. ortografią i interpunkcją)I k

I kto tu nabija Ojciec rydzyk nawet czasu odpisać nie ma .

Opublikowano

I kto tu nabija Ojciec rydzyk nawet czasu odpisać nie ma .

W przeciwieństwie do Ciebie - cyferki w profilu kompletnie mnie nie obchodzą, nie jest to żaden wskaźnik, ale jeśli już się wypowiadasz to rób to z głową bo nie da się na to patrzeć. Co do samego tematu, chciałbym poinformować, że również służę pomocą i jeśli ktokolwiek będzie jej potrzebował niech napiszę na priv. 

• Legenda
Opublikowano

Damy radę z taką ekipą Piotruś a tobie miłego urlopowania w nowej pracy XD no i tutaj 2000 euro jak rzucisz to hoho :D

I witam z powrotem :D

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wracaj do nas :)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zobaczymy Ojciec rydzyk napewno nie .

Po pierwsze, mój drogi jestem na urlopie w Polsce. 

Po drugie, nie mam dostępu do mojego komputera. 

Po trzecia, pisząc do mnie wiadomości typu "Siema jesteś" "Co robisz" itp: co mam Ci odpisać? 

Następnym razem pomyśl nim coś napiszesz a następnie rób hałas. Lecz po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że ciężko Ci sformułować konkretne zdanie/pytanie. Pozdrawiam :* Devcio witam ponownie mój ananasku :D 

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.