aVeNgeRs Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Twój nick:aVeNgeRs Nick admina banującego: ofensywny zolw FR4NKLINData/Mapa:06.12.2014 - 15:26:00 Mapa de_infernoIP/SteamID:STEAM_0:0:489635279 Serwer (mod):3# Katujemy.eu [bF2][VIP] @ 1shot1kill.pl Opis sytuacji:Napisalem "Kurwa Havana Naucz sie rzucac fleshy" I dostalem bana na 1 dzien. Według mnie powinien byc ban na max 3h. A tu na 1 dzien !Wycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 23 hours , 16 minutes and 12 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : aVeNgeRs[AMXBans] Reason : ' KULTURA! '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 489635279 '[AMXBans] Your IP : ' 95.49.14.94 '[AMXBans] ======================================= Prosze o bana na 3h ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Skróciłem bana do 2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Pozwolę sobie wyjaśnić sytuację: Ostrzegałem Cię 2 razy, ponieważ notorycznie przeklinałeś (z resztą jak zawsze), oczywiście po tych ostrzeżeniach się nie poprawiłeś więc dostałeś bana. Jak zwykle po banie na u@ dostałem wiadomość "kurwa mac za co ban chuju" lub coś w tym stylu, z resztą dokładnie nie pamiętam. Jak Ojciec skrócił Ci tego bana to niech już będzie, ale pamiętaj że ja już Cię nie będę ostrzegał :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts