Koczan Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Nick: Koczan Imię: Adrian Wiek: 16 Staż na serwerze: dwa dni, pełen ogar Doświadczenie: W cs'a gram 7 lat - od 9 roku życia. Byłem adminem na wielu rozmaitych modach, a admina traciłem wtedy gdy nie miałem już czasu na grę, a admina ze przewinienia zabrano mi jak zaczynałem grę. Jestem w stanie rozpoznać po czyjejś grze czy jest on czitem czy po prostu dobrze gra. Posiadałem kiedyś swój serwer na którym pogrywałem z kolegami. Znajomość AMX [0/8]: 7 (drobne zmiany w pluginach typu kasa za zabicie przeciwnika dla vipa bądź jego kit) Czy byłeś / byłaś już adminem?: Wielokrotnie, lecz nie będę wymieniać gdyż nie widzę potrzeby :) Dlaczego Ty?: Jestem aktywnym graczem na serwerze i jestem dosyć rozpoznawalny. Nie prowadzę z nikim żadnych wojen i sojuszy, po prostu jestem sobą, gram uczciwie i z zapałem Kontakt: facebook, telefon, skype, steam STEAM: Tak STEAM_0:1:32501149 Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Jeżeli chodzi o płatność za admina to może być problem, ponieważ dziś kupiłem vipa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Jestem na neutral + steam + wiek - aktywnosc na forum jaki i serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Po tym co wypisuje BlondAss mogę dać ci NEUTRAL ' - Zachowanie ( w sensie komentowanie działań pracy admina ) + Steam + Potrzebujemy adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 6, 2014 Author Share Posted December 6, 2014 BlondAss gram od dwóch dni na serwerze. Moze mielismy zly poczatek ale to nie moja wina. To co skomentowalem co bylo zle wg mnie, to to ze zrobiles ss,y graczu ktory cie zabil. Nie wiem czy byl czysty czy nie ale powinienes go sprawdzic. A co do aktywnosci to sie nie zgadzam, wczoraj gralem caly dzien na serwie i zglosilem z 3 czitów do admina page. Potrafie rozpoznac czy ktos ma czity czy po prostu sluchawki. A co do konta nie zostalo stworzone do podania, lecz do wstawienia ss. WCzoraj byl taki moment ze po serwie latalo 3 czitow a admina . Pingwin wczoraj bylem caly dzien na serwie, nawet 2rank wbilem i gonie page :) Cuba ja uwazam ze gracz moze wyrazic swoja krytyke do pracy admina. Jezeli praca admina jest wykonywana zle, nie o tobie blondass, to gracz moze zwrocic uwage. A co do sytuacji gdy dostalem bana za dyskutowanie to sie zagrzalem. Bo nie ma takiego czegos w regulaminie. Uwazam ze mozecie dać na tak w glosowaniu, poniewaz bardzo sie przydam w pomocy na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
page Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Na tak. -steam -wiek -aktywność nadrobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Ja jestem na tak. Podanie w miarę napisane estetycznie, można z niego wywnioskować, że jedenastu lat nie ma. Po za tym, im więcej adminów, tym lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 6, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 6, 2014 Ja jestem na tak. Steam jest, potrzeba adminów, wiek jest wystarczający. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asq Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 ja neutralny troche za bardzo probuje pouczac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koRi Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Na tak: - wiek - steam - doświadczenie Podciągnij tylko aktywność na forum i będzie git :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Podanie przyjęte, admin dodany na serwer. Będziesz na próbnym okresie 10dni, jeżeli się nadasz zostajesz jeżeli nie .. nie muszę tłumaczyć. Mam nadzieje, że wykorzystasz tą szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts