Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie jestem na telefonie i korzystam ze stylu mobilnego. Moją propozycją jest to aby zmienić kolor rangi użytkownika ponieważ jest on niewidoczny w wersji mobilnej. Albo jakoś to zmienić aby był widoczny Nick.

Opublikowano

Też sam czasami wbijam na telefonie w wersji mobilnej i sam miałem to zaproponować, bo rzeczywiście użytkownicy, którzy nie mają rangi, mają nick na biało i zlewa się to z resztą. Warto by było coś zakombinować w tej sprawie bo potrafi to być irytujące.

Opublikowano

Szybki Ninja o ile się nie mylę to forum ma być przystosowany tak aby było wygodnie dla użytkowników. To raczej nie jest wygodna forma. Dziękuję ;)

• Właściciel
Opublikowano

Problem jest, dlatego że gdy zmienię na szary w wersji mobilnej będzie wyglądało okej, a w wersji normalnej będzie kiepsko się prezentować. Myślałem już o tym ostatnio i po prostu zlecę wykonanie ciemnego stylu mobilnego i będzie po problemie  :P

Opublikowano

Nie chce uzywac pelnego stylu na telefonie...

Dudness dziękuje bardzo, mam nadzieje ze szybko to zrobicie. Temat mozna zamknac.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.