Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich z tej strony Destroy. a inaczej Jakub, lat 16, mieszkam we Wrocławiu i ogólnie to przywitałem do was na sieć bo mi się tak jakoś spodobała w sensie stylistycznym jak i serwerów.

Mniej więcej opowiem jeszcze coś o sobie... no to może przejdę do tego, że jestem w 3kl. gimnazjum, dalej tzn. po gimnazjum mam zamiar iść do technikum monter samochodów lub informatyk(ale to jest tylko na ten czas marzeniem), posiadam też swój serwer tyle, że brakuje na nim paczki co nie jestem z tego powodu zadowolony bo nie potrafię sam paczek tworzyć co chciałbym bardzo, serwer kupiłem z powodu, że myślałem czy coś z nim wypali, ale jednak myliłem się ponieważ stoi i się tylko kurzy(jeśli znajdzie się dobra duszyczka z paczką na tym forum to z miłą chęcią dołączę na sieć z serwer, paczką najlepiej AIM/AWP ponieważ za dużo slotów to serwer nie ma jak na ten czas 10, ale jakby paczka była to bym myślał tak nad dokupieniem z 5 slotów ponieważ takie serwery z takimi paczkami za wiele do szczęścia slotów nie potrzebują, serwer oczywiście 1.6) jeśli by ktoś szukał wsparcia lub pomocy co do wykupienia reklamy to też można napisać ponieważ mam wpln na BM, ale też tak bez użytku.

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

Witam 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.