Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znamy się więc od razu do rzeczy otóż grało mi się tu super do jakiegoś momentu od kiedy zaczął skakać mi ping nie mogę nic zagrać dowiedziałem się od kogoś że to może być za sprawą kogoś kto mnie nie lubi i tak chyba jest na prawdę ponieważ gdy już pogodziłem się z tym że na katujemy już tak nie zagram jak umiem najlepiej to poszedłem na inny serwer tj cs arena i tam wszystko żyletka grało mi się super no kurwa że już 3 razy w tym miesiącu wrzucałem ssy ale do dzisiaj także tam pojawił się ten problem wtedy zero laga zero klatek płynna gra igiełka dziś chciałem pograć wciskam tab a tu wszyscy ping 50 plus a trzy osoby 120 i teraz pytanko nie obchodzi mnie kto to i co ma do mnie pewnie jest słaby jak barszcz i ma problem więc czepia się lepszych ale co on robi i jak to działa a najważniejsze jak się tego pozbyć czy tak będzie z każdym serwem na jakiego wejdę proszę pomóżcie kurwa cs to drugie życie ;p ;/

Opublikowano

Dzięki za rade chyba nie ma na sieci drugiej osoby co by pobrała tyle rodzai csa co ja ściągałem dziesiątki starych 1.6 bo myślałem że tam tkwi problem później uparłem się że rate żle ustawione i znowu HL TOOLZ i wyliczanie i różne fora odwiedzałem z tematami jak ustawić prawidłowo rajty z resztą napisałem wam że na drugim serwie tego nie było grało się super do dziś teraz i tam wszystko haczy i się tnie ;(

• Właściciel
Opublikowano

W temacie napisałeś że kilka osób miało wysokie pingi, wtedy owszem mógł być jakiś ddos.

Powiedz mi jedno ten twój ping jaki zazwyczaj jest u nas na serwerze? czy ping skacze tylko tobie? czy problem pojawia się tylko i wyłącznie u nas na serwerze czy u innych też?

Opublikowano

Tak jak napisałem najpierw pojawiło mi się tu na katowni to byłem bezradny i zmieniłem serwa po kilku dniach grania tam to samo się dzieje nie wiem czy to ma znaczenie ale wczoraj na cs arena jak było wszystko okej weszły dwie znajome osoby z naszego serwa tam klaudia. i 'SQN i od dzisiaj tamten serw już też mi haczy. To jest dziwne gram gram gram wszystko git a jak ktoś mi wybiega strzelam się zacznę pierwszy strzelać to i tak ginę pierwszy no i ten celownik jak jest płynna gra to szybko się kurczy i ładnie wszystko lata a tu nie chce się odświeżać no i padam patrze a mój ping 100 i leże i już zaraz normalny ;/

aha i ping mam 33 niby a strasznie mi haczy tak jak ktoś by mnie lagował wciskam tab niby 30 -40 max ale reszta 50 wiecej i zawsze ktoś koło 100 ma też

• Właściciel
Opublikowano

Może skontaktuj się z dostawcą internetu, być może wysyłają nieodpowiedni transfer.

Kiedyś miałem podobnie tylko nie z pingiem a z pobieraniem, zawsze pobierało mi 4,5mb-5mb/s a pewnego dnia zaczął chodzić 800,900kb/s. Zadzwoniłem, opieprzyłem i zaczęło wszystko chodzić ładnie  :P

Opublikowano

No z neostradą się nie dogadasz już dzwoniłem tyle razy nawet mi router nowy dali gratis haha pogrzebie może w ustawieniach karty sieciowej 

Opublikowano

Dobra jest już lepiej co prawda pingi pokazuje mi duże u każdego ale mniej się tnie hah ale co do serwa to i tak chyba ktoś powinien się zająć tym bo są osoby którym skacze do 100 i nie fajnie się wtedy strzela hej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.