bolsick Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nick:Bolsick Nick Admina: BlondAss Steam ID/IP:91.218.216.50Czas zdarzenia/data:16;27 02.12.2014Serwer (Mod):FFA Opis sytuacji: watpliwosci Link do bana w amxbans: http://www11.zippysh...33750/file.html Link do SS'ów:http://www33.zippysh...11789/file.html niedostaje ub bo adminowi zdaje sie ze ss sa edytowane. Przyczyne podal oczywiscie porownac dwa ss z zoomem awp tylko niech se popatrzy na numery i na lewy dolny rog ssow i przemysli dwa razy jak mozna zedytowac ss zeby mialy tyle samo kb??? niech mi to wytlumaczy a nie zamyka temat odrazu albo najlepiej niech inny admin sie wypowie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Wytłumaczysz mi dlaczego najpierw wstawiłeś SS'y w formacie JPEG chociaż powinny mieć format BMP? - edytowane, a widocznie jesteś zbyt mało inteligentny skoro przy edycji ss zapomniałeś zmienić rozszerzenia. Do tego każdy ss w formacie JPEG ma inny rozmiar. Ale ok: de_dust2002001 - widać czarną kropkę (czyli końcówkę stopy enemy), stoi za ścianą i tam gdzie powinien stać model ściana jest dziwnie rozmazana - okej rozumiem, jest to pod lekkim skosem i to jest normalne że jest trochę rozmazane ale wystarczy przybliżyć i porównać tą ścianę z ss'em np. de_dust2002002 bądź też de_dust2004 pomimo że celuje w tym samym kierunku de_dust2002000 - również tam gdzie stoi model ściana jest rozmazana Ale widocznie ja się nie znam więc poczekam aż jakiś inny ubteam raczy sprawdzić te ss'y :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolsick Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 co do formatu jpeg to juz tłumacze mialem problem ze znalezieniem ss w wyniku zmiany systemu na windows 7 niewiedzialem ze recznie trzeba zmieniac ustawienia zabezpieczen dlatego sciagnelem program ifranviev za ktorego posrednictwem znalazlo pliki tylko ze niemozna ich bylo znalezc w folderze counterstrike wiec skopiowalem je przez ten program i tak wyszlo potem poczytalem troche w necie i metoda prob i bledow doszedlem jak odzyskac pilki.I co widac w zalaczniku kazdy ma taki sam rozmiar! A co do ss de_dust2002001 jest inny od 002 i 004 moze dlatego ze bez zooma ale ja tam nic niewidze pomysl na logike jak tak mozna podrobic ss ?? no ja niemam pojecia ;/ ZNALAZLEM ZA CIEBIE JAK SPRAWDZIC CZY SS BYL MODYFIKOWANY JAK OTWIERASZ PACZKE MASZ ROZMIAR,TYP, I CZAS KIEDY ZOSTAL OSTATNI RAZ ZMODYFIKOWANY POROWNAJ CZAS MODYFIKACJI I CZAS BANA U MNIE SIE ZGADZAJA A TEGO NIEMOZNA ZMIENIC moze jakies demko czy cos tego typu niewiem co jeszcze zrobic;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Po raz kolejny nie wiem o co Ci chodzi quzevsky. Doszukujesz się problemu, tam gdzie go nie ma. Pobrałem i wypakowałem SS'y tylko w formacie .bmp. 1/ To, że wrzucił SS'y w formacie .jpeg nic nie oznacza. Mógł po prostu nie wiedzieć, nie orientować się w tym i chciał przyśpieszyć wrzucanie ich na hosting. 2/ Screeny są czyste. 3/ UB. Litości quzevsky, litości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: UB. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts