Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
bolsick

ub

Recommended Posts

Nick:Bolsick

Nick Admina: BlondAss

Steam ID/IP:91.218.216.50
Czas zdarzenia/data:16;27 02.12.2014
Serwer (Mod):FFA

Opis sytuacji: watpliwosci

Link do bana w amxbans: http://www11.zippysh...33750/file.html

Link do SS'ów:http://www33.zippysh...11789/file.html

niedostaje ub bo adminowi zdaje sie ze ss sa edytowane. Przyczyne podal oczywiscie porownac dwa ss z zoomem awp tylko niech se popatrzy na numery i na lewy dolny rog ssow i przemysli dwa razy jak mozna zedytowac ss zeby mialy tyle samo kb??? niech mi to wytlumaczy a nie zamyka temat odrazu albo najlepiej niech inny admin sie wypowie !

Wytłumaczysz mi dlaczego najpierw wstawiłeś SS'y w formacie JPEG chociaż powinny mieć format BMP? - edytowane, a widocznie jesteś zbyt mało inteligentny skoro przy edycji ss zapomniałeś zmienić rozszerzenia. Do tego każdy ss w formacie JPEG ma inny rozmiar.

Ale ok: 

de_dust2002001 - widać czarną kropkę (czyli końcówkę stopy enemy), stoi za ścianą i tam gdzie powinien stać model ściana jest dziwnie rozmazana - okej rozumiem, jest to pod lekkim skosem i to jest normalne że jest trochę rozmazane ale wystarczy przybliżyć i porównać tą ścianę z ss'em np. de_dust2002002 bądź też de_dust2004 pomimo że celuje w tym samym kierunku

de_dust2002000 - również tam gdzie stoi model ściana jest rozmazana

Ale widocznie ja się nie znam więc poczekam aż jakiś inny ubteam raczy sprawdzić te ss'y :)

co do formatu jpeg to juz tłumacze mialem problem ze znalezieniem ss w wyniku zmiany systemu na windows 7 niewiedzialem ze recznie trzeba zmieniac ustawienia zabezpieczen dlatego sciagnelem program ifranviev za ktorego posrednictwem znalazlo pliki tylko ze niemozna ich bylo znalezc w folderze counterstrike wiec skopiowalem je przez ten program i tak wyszlo potem poczytalem troche w necie i metoda prob i bledow doszedlem jak odzyskac pilki.I co widac w zalaczniku kazdy ma taki sam rozmiar!

A co do ss de_dust2002001 jest inny od 002 i 004 moze dlatego ze bez zooma ale ja tam nic niewidze pomysl na logike jak tak mozna podrobic ss ?? no ja niemam pojecia ;/

ZNALAZLEM ZA CIEBIE JAK SPRAWDZIC CZY SS BYL MODYFIKOWANY JAK OTWIERASZ PACZKE MASZ ROZMIAR,TYP, I CZAS KIEDY ZOSTAL OSTATNI RAZ ZMODYFIKOWANY POROWNAJ CZAS MODYFIKACJI I CZAS BANA U MNIE SIE ZGADZAJA A TEGO NIEMOZNA ZMIENIC 

moze jakies demko czy cos tego typu niewiem co jeszcze zrobic;/

Po raz kolejny nie wiem o co Ci chodzi quzevsky. Doszukujesz się problemu, tam gdzie go nie ma. Pobrałem i wypakowałem SS'y tylko w formacie .bmp.

1/ To, że wrzucił SS'y w formacie .jpeg nic nie oznacza. Mógł po prostu nie wiedzieć, nie orientować się w tym i chciał przyśpieszyć wrzucanie ich na hosting.

2/ Screeny są czyste.

3/ UB.

Litości quzevsky, litości.

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: UB.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.