Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: FFA

Hosting: Serverproject.pl

GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.36.205:23004/

Staż Serwera: serwer ma miesiąc, jesteśmy w trakcie udoskonalania, mamy wykupiona miesięczna reklamę na wiaderku i do końca tygodnia na cssetti będzie na 100 pozycji.

Coś o sobie: Jestem Karolina, mam 19 lat,ale serwerem zajmuje się mój brat. Grałam na katujemy na serwerze only DD2, mysle,ze co niektórzy mnie tu pamiętają :) . Jestem dość poukladana osoba i uwazam, ze nie będzie problemów ze wspolpraca.

Dlaczego chcesz dołączyć do nas: Podoba mi sie klimat na serwerze,oraz ludzie :) mam sentyment do katujemy, bo to pierwszy serwer na którym grałam po przerwie. Zauważyłam, ze nie macie FFA, wiec jestem :)

Kontakt:gg : 13594650 steam: Karolinaa'

Opublikowano

Reklama będzie do końca tygodnia, czekam na pieniądze, poza tym wydaje mi sie ze to tez kwestia tego ze jesteśmy na dość słabo znanym forum. Mysle ze ufa łatwo sie zaludnia: )

Opublikowano

a ) Nie znam Cię = brak aktywności na forum

b ) Brak reklamy serwera

Serwer FFA jest bardzo wymagającym modem. Dlaczego? Ponieważ takich serwerów jest SETKI a może nawet tysiące dlatego też zastanów się nad UNIKALNYMI dla serwera modyfikacjami.  Gracze będą do puki jest reklama, później po prostu ich nie będzie bo NIC ICH NIE ZATRZYMA.

Mamy dwa serwery CS GO MOD w sieci, one są jak FFA.

NEUTRALNY.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie znam cię xd to raczej nie powód na nie, na pewno mnie zdazysz poznać :) a co do aktywności, to zauważ ze mimo tego ze nie grałam to na forum co jakiś czas wchodzilam:) unikatowy ? Tak jesteśmy w trakcie robienia skinow , poza tym będziemy tworzyć własny sklep i topke ,jutro powinny się pojawić na serwerze. Reklamę kupić to nie problem, uważam ze serwer później i bez tego sie utrzyma.

• Właściciel
Opublikowano

- Gt słabe

- Hosting świeży

- 18 slotów 

Na serwerze są standardowe pluginy, brakuje między innymi czegoś swojego np: plugin resetscore przerobiony z #colorchat. To są dosłownie drobnostki aby pododawać prefixy czy kolory do saya, ale jednak to one przyciągają graczy. :)

Serwer wygląda jak każdy inny umieszczony w cssetti 

Osobiście jestem na nie, przykro mi. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.