Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Mruczek

Nick admina banującego:NoFe4R
Data/Mapa:01.12.2014 - 18:45:46 de_westwood
IP/SteamID:STEAM_0:0:457907754
Serwer (mod):2# Katujemy.eu [COD 301LVL
Opis sytuacji: Dostałem bana za niby chacki Prosze o udowodnienie tego że mam chacki
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:457907754'
[AMXBans] Your IP: '83.24.8

Opublikowano
Łap, trzymaj się mocno. Dziwie się że jeszcze masz czelność temat pisać ;x

3:14 - akcja zaczyna się, kolege z teamu chciał ubić rakietką, myślał zapewne że to przeciwnik, pierw modelowo na niego celownikiem potem rakietka..

5:23 - Przykampił i czeka na ofiare, ofiara nawet nie wyszła, ten już puścił rakietke

5:45 - Modelowo na typa który na niego czekał, i odrazu gdy wskoczył to celownikiem wiedział gdzie typ siedzi..

6:14 - już z początku akcji lekko celownik w lewo sprawdzić na wh czy ktoś nie idzie, gdy ogarnął że idzie od razu rakieta zanim typ wybieg.. chwile póxniej 6:21 gościu wybiegał z respa, ten jak go zobaczył przy ścianie to się zatrzymał, jak gościu cofnął to ten wtedy ruszył dopiero..

7:03 - w spowolnionym tempie można spostrzec iż celownik już na model za ściany..

7:13 - ta akcja w sumie tez podejrzana, celownik na model gdy ten jeszcze typów nie widział.. przypadek? 

7:55 - tu centralnie widać odpała.. modelowo i rakietka z dupy, bo go nie widział.. ale celownik za nim podążał ..

8:50 - tu niby jednego gościa zabił, drugiego skąd widział? randomowo to by pobiegł dalej, ale stał i czekał aż ten wyjdzie..

10:17 - ta akcja też podejrzana, celownik na typa przed wybiegnięciem

11:08 - Typ modelowo już nawet z 2 ścian tym razem, następnie rakietka, choć gościu był nie do zauważenia z taką niewidzialnością..

13:05 - moim zdaniem również nie czysta akcja, wątpie by typa zauważył i od razu rakietke..

13:15 - tego typa to nie widział za chiny.. b+ jak nic

15:00 - tego typa również nie widział, skąd ta rakietka? z dupy?..

16:50 - dziwna akcja, skąd typa widział? wątpię by go zauważył ..

21:10 - Wątpliwe że wiedział iż typ idzie na niego..

22:05 - Typ szedł a ten od razu modelowo na niego..

24:40 - hehe modelowo jak nic, to sie ukrył ze swoim wh.. bez kitu, może sfarcił trzymając celownik na typa zza ściany ?..

Opublikowano

Moim zdaniem mruczek czysto gra ja znam go ponad 2 lata i wiem ze to czysty i ogarniety gosc i pozatym jesli nofear myslisz ze on cos ma to wbij na tsa to omowimy sobie wszystko a nie tylko dajesz bana i nie robisz ssow.

A te akcje to poprostu skill i tyle wiec nie mow mi ze on ma wh ...

Jestem za Ub dla mruczka :)

Moze dzis obejrze bo teraz nie mam czasu ale ok niech ci bedzie obejrze to demko :)

Opublikowano

Miałem wcześniej cie zbanować, lecz gdy skończyłem rozpisywać demko na serwie cie nie było a amx_ip nie działa na cod modzie bo jest wyłączone, dziś cie spotkałem to poleciał ban.

Opublikowano

Nofear jestes slaby i dlatego teraz wyrzuty masz do kogos kto lepiej gra od ciebie ,a jesli masz jakiejs wonty to wbij na tsa serwerowego i mozemy pogadac a jesli nawet i w mojego skilla nie wierzysz to zapraszam dd2 i itp z checia udowodnie ze takie dzieci jak ty nie powinny miec adma bo to zalosne ze skladasz skarge bo nie umiesz scisnac lepszego od siebie :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

5:23 - tutaj spalony, nie ma o czym dyskutować,

5:45 - troche sie pośpieszył przy tym skoku na 2-giego fraga, spalony

6:14 - kolejna rakietka zanim typek wyszedł , wątpię żeby tak na słuch ugrał, spalony

7:04 - na 1/4 widać ewidentnie że celownikiem na model odr azu poleciał, spalony

7:55 - po tej akcji stwierdzam ze odpalony na 100%

Widać wh, wystarczy obejrzeć te 5 akcji które opisałem wyżej..

Ban zostaje.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak ub

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.